De când mi-am cumpărat cățelușa nu mai am depresie

27-06-2018
edera13
Nu este medic/terapeut
edera13
Mă numesc Atena.De când mi-am cumpărat cățelușa nu mai am depresie mă ajută mult mă simt implinita nici nu îmi mai trebuie sa am un bărbat în viața mea deși am suferit mult in trecut nu mai cred in bărbați în iubire sinceră din partea unui bărbat.Nici numai caut sa îmi găsesc bărbat mie bine așa singura.Prefer să îmi ofer toată iubirea catelusei mele un animal are mai mult suflet decât omul te iubește neconditionat chiar daca nu pot sa mai am relații intime cu un bărbat nu îmi mai trebuie.Mie bine așa cum sant.
3 comentarii
0
27-06-2018, ora 12:00
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Un animal poate fi un prieten adevărat că nu te poate dezamăgi.
Probabil că în trecutul tău au fost bărbați care te-au dezamăgit, dar asta nu înseamnă că toți bărbații sunt la fel, asta nu înseamnă să-ți dorești să fii singură. Încearcă să nu ai așteptări prea mari de la un bărbat ca să nu fii dezamăgită. Bărbații, ca și femeile au și calități și defecte. Nici-unul nu-i perfect, dar poate fi perfectibil.
Niște ședințe de psihoterapie te pot ajuta să scapi de rănile trecutului și să nu mai intri în relații din care ai avea de suferit. Dacă vei reuși să lași trecutul în urmă și să trăiești cu adevărat într-o bună zi vei avea alături un bărbat care să te merite și care să fie sufletul tău pereche.
„Numai împreună bărbatul și femeia formează omul complet ” spunea Immanuel Kant și într-o bună zi vei ajunge și tu la concluzia că avea dreptate.
0
28-06-2018, ora 02:47
Edera13
Nu este medic/terapeut
Edera13
Nu mai vreau nici un barbat prefer sa iubesc cu sufletul un animal decat un barbat ma simt mult mai linistita fara barbat.Catelusa mea e singura fiinta care imi umple sufletul cu bucurie imi da liniste .
0
28-06-2018, ora 09:31
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Acum ești prea rănită, dar aș vrea să vorbim peste 5-10 ani și o să vezi că gândești diferit. Dă-ți voie să trăiești cu adevărat, trăiește clipa, fă-ți planuri de viitor și ignoră trecutul. Consideră trecutul o rampă de lansare, care, are și suișuri și coborâșuri, din care ai ce învăța. Și dacă vei face o analiză temeinică, vei realiza că tocmai problemele trecutului te-au făcut mai puternică, mai aptă să faci față unor provocări ulterioare. Totul e să nu-ți pui limite și să ai încredere în tine că vei lua decizii bune.
Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Terapia cu animale de companie

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Animalele de companie și riscul de depresie la persoanele singure
  • Interacțiunile cu câinii pot amplifica undele cerebrale asociate cu ameliorarea stresului și concentrarea sporită
  •