buna seara
Buna seara, ma numesc Alina, am 23 ani iar in urma cu 2 luni am fost la medicul ginecolog deoarece aveam scurgeri abundente, mancarimi, eram irirtata in zona intima, iar in timpul contactului sexual prezentam dureri la intrarea in vagin. Dupa contact la cateva ore, sotului meu ii apareau bubite mici albe care prezintau mancarimi.
Medicul mi-a facut ceva investigatii si a zic ca am infectie cu virusul GARDNERELLA, frotiu satisfacator, frotiu tip C2, flora de gr.II. Tratamentul care l-am primit este urmatorul: Tinizol tablete si Metronidazol ovule, 10, cate unul seara, dar dupa doua saptamani totul a reaparut.
Mentionez ca singurul barbat din viata mea eate sotul meu.
Va multumesc!
Astept raspuns!!
Medicul mi-a facut ceva investigatii si a zic ca am infectie cu virusul GARDNERELLA, frotiu satisfacator, frotiu tip C2, flora de gr.II. Tratamentul care l-am primit este urmatorul: Tinizol tablete si Metronidazol ovule, 10, cate unul seara, dar dupa doua saptamani totul a reaparut.
Mentionez ca singurul barbat din viata mea eate sotul meu.
Va multumesc!
Astept raspuns!!
2 comentarii
Recidiva se datoreaza fie unei reinfectari, caz in care trebuie sa urmati un tratament in mod simultan dv si sotul dv, fie unei reinfectari non-sexuale. Gardnerella face parte dintre germenii care nu se iau neaparat pe cale venerica. Piscinele reprezinta o sursa frecventa. La fel toaletele neigienizate sau obiceiul stergerii cu acelasi prosop.
Ovule de Metronidazol puteti lua din nou, fara probleme. Pentru reluarea tratamentului cu Tinizol dupa un timp atat de scurt, cereti avizul doctorului de familie.
Ovule de Metronidazol puteti lua din nou, fara probleme. Pentru reluarea tratamentului cu Tinizol dupa un timp atat de scurt, cereti avizul doctorului de familie.
buna ziua am 20 ani si miam inceput viata sexuala de la 17 ani. de vreo doi ani incoace am usturimi in zona vaginala la contact sexual dar nu mereu, si imi treceau dar acum de curand am inceput sa am mancarimi, usturimi si dureri in zona vaginala. am fost la ginecolog si mia zis ca am vaginita mia zis sa iau ovule macmiror si sotul meu crema macmiror timp de 7 zile numai seara si apoi sa merg iarasi la control. acum mia aparut o bubita pe partea stanga a, , buzei, , in interior nu ma jeneaza decat atunci cand ma spal si ma sterg. puteti sa imi dati si mie un sfat in legatura cu problema asta? eu am avut tot de curand o infectie urinara dar ma urinam cu sange si ma durea foarte rau jos am luat urinal si mia trecut deocamdata dar tot mai am senzatii de urinare, puteti sa imi spuneti cum a aparut aceasta infectie pentru ca nu sunt la prima infectie dar niciodata nu mam urinat cu sange si problema cu bubita nu stiu de la ce a aparut.Va multumesc si astept un raspuns.
Alte subiecte recente din această secțiune: