buna seara

19-12-2012
sorin6boss
Nu este medic/terapeut
sorin6boss
Am 33 de ani si de o luna de zile imi amoarte cele doua degete mici de la maini, am fost la medic de fam si ma pus sa fac analize la sange si urina si ma trimis la neurolog acesta spunandu-mi ca din cauza efortului articlatile degetelor sau ingrosat si trec printr-un canal foarte mic si sunt sugrumate raspunsul fiind ca trebuie sa ma ' opereze sa imi largeasca canalul ' si mi-a prescris sa iau movalis, omeran si neuromultivit pt circulatia sangelui, in timpul tratamentului am inceput sa am dureri la genunchi si coate, dupa tratament m-au lasat durerile si imi amoarte foarte rar, un alt medic ma sfatuit ca ar fi de la coloana ??? Analizele au iesit bine dar : granulocitele ( 50%-70%) sunt 72, 2%, coagulare :fibrinogen (200-400mg/dl) proba neconforma, TGO(AST) (0-35U/L) sunt 39, vreau un sfat si parerea dumnevoastra despre diagnosticul medicului si analizele daca sunt ok, va multumesc si o seara placuta.
1 comentarii
0
20-12-2012, ora 12:51
tudortudy11
Nu este medic/terapeut
tudortudy11
Analizele sunt in baremele normale, nu e nimic de speriat, operatia iti va rezolva problema, stai linistit, nu e neaparat de la coloana, pot fi afectati doar cativa nervisori, nu te speria. SANATATE MULTA
Adaugă un comentariu / răspuns