Cumplita durere de picior

Poate cineva autorizat sa ma ajute cu un sfat?!
Am 30 de ani, sex feminin, iar de 24 ore am o cumplita durere de picior drept.Nu as putea spune exact unde doare pt ca simt acest disconfort in intreg membru inca de la sold pana la genunchi si rareori coboara pe gamba si talpa. Mentionez ca nu pot calca pe el deoarece simt o slabiciune puternica si durere plus ca la mers simt ca imi scapata genunchiul, simt ca parca se blocheaza. Ce pot sa va mai spun este ca tot la mers dar si la repaus ma doare muschiul superior al membrului ca doua junghiuri ce pleaca de la incheietura soldului liniar in jos (in interiorul piciorului(zona inghinala) dar si la exterior de la fesa spre genuchi...si tot la repaus am durere la incheietura cu talpa.Mentionez ca acu doua zile am simtit niste intepaturi la genunchiul stang, insa a trecut, dar la dreptul e ceva destul de insuportabil si diferit...Va multumesc
Am 30 de ani, sex feminin, iar de 24 ore am o cumplita durere de picior drept.Nu as putea spune exact unde doare pt ca simt acest disconfort in intreg membru inca de la sold pana la genunchi si rareori coboara pe gamba si talpa. Mentionez ca nu pot calca pe el deoarece simt o slabiciune puternica si durere plus ca la mers simt ca imi scapata genunchiul, simt ca parca se blocheaza. Ce pot sa va mai spun este ca tot la mers dar si la repaus ma doare muschiul superior al membrului ca doua junghiuri ce pleaca de la incheietura soldului liniar in jos (in interiorul piciorului(zona inghinala) dar si la exterior de la fesa spre genuchi...si tot la repaus am durere la incheietura cu talpa.Mentionez ca acu doua zile am simtit niste intepaturi la genunchiul stang, insa a trecut, dar la dreptul e ceva destul de insuportabil si diferit...Va multumesc
1 comentarii

Buna ziua!
Poate fi vorba despre un sindrom compresiv lombar (hernie de disc).
Ar fi util un consult clinic la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Poate fi vorba despre un sindrom compresiv lombar (hernie de disc).
Ar fi util un consult clinic la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Ma dor picioarele, mai ales in profunzime. Ar putea fi varice?
- 17dureri de maini si de picioare
- 8Dureri de picior de un an
- 4vitaminele b si durere la un picior
- 5durere picior drept si testicul drept
- 5tendinita?
- 5Durere picior stang de cateva zile
- 6usturime la urinare, durere picior si urinez la 20 minute
- 3Durere la membrele inferioare a piciorului
- 0durere de picioare
- 3durere la degetul mic la picior
- 11greata, lipsa totala a poftei de mancare, durere de picioare, in special zona genunchi
- 3Durere latura exterioara a labei piciorului
- 0Durere intensa picior
- 1lovitura la picior
- 6Durere laba piciorului
- 2Durere laba picior drept exterior.
- 3Durere inima, mana stanga, picior stang.
- 7Durere picioare
- 9Tensiune gamba -> Picior Drept
Mai multe informații despre: Durerea la picior
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: