lovitura la picior

Buna seara,
fetita mea a cazut duminica de pe o saltea (avem salteaua patului pusa direct pe covor) in timp ce dansa. Nu stiu cum exact a cazut pentru ca nu eram in camera in clipa aceea.
A acuzat dureri la piciorul stang, cateva ore nu a vrut sa puna piciorul jos si spre seara a inceput sa il puna. Daca la inceput zicea ca o doare si plangea, treptat a spus ca 'doare doar putin' si apoi ca n-o mai doare deloc. In prima zi a mers mai schiopatat, apoi mersul a revenit aproape de normal, dar nu e chiar normal, calca putin spre exteriorul talpii, lucru vizibil mai ales cand alearga.
Asadar alearga, se suie peste tot, dar dc ii palpez piciorul (si cand ii dau cu gel de arnica, asa cum mi s-a recomandat de la farmacie) acolo unde laba piciorului se uneste cu..piciorul (sper ca ma fac inteleasa, nu cunosc termenii anatomici adecvati) isi retrage piciorul si spune ca o doare.
Trebuie sa mergem la medic? Eu m-am gandit ca dc ar fi fost ceva fracturat, s-ar fi umflat pana acum si nici n-ar fi putut merge.
Dar ce ar putea fi care nu implica umflare ci doar o durere usoara?
fetita mea a cazut duminica de pe o saltea (avem salteaua patului pusa direct pe covor) in timp ce dansa. Nu stiu cum exact a cazut pentru ca nu eram in camera in clipa aceea.
A acuzat dureri la piciorul stang, cateva ore nu a vrut sa puna piciorul jos si spre seara a inceput sa il puna. Daca la inceput zicea ca o doare si plangea, treptat a spus ca 'doare doar putin' si apoi ca n-o mai doare deloc. In prima zi a mers mai schiopatat, apoi mersul a revenit aproape de normal, dar nu e chiar normal, calca putin spre exteriorul talpii, lucru vizibil mai ales cand alearga.
Asadar alearga, se suie peste tot, dar dc ii palpez piciorul (si cand ii dau cu gel de arnica, asa cum mi s-a recomandat de la farmacie) acolo unde laba piciorului se uneste cu..piciorul (sper ca ma fac inteleasa, nu cunosc termenii anatomici adecvati) isi retrage piciorul si spune ca o doare.
Trebuie sa mergem la medic? Eu m-am gandit ca dc ar fi fost ceva fracturat, s-ar fi umflat pana acum si nici n-ar fi putut merge.
Dar ce ar putea fi care nu implica umflare ci doar o durere usoara?
1 comentarii

Buna seara. Recomand consult ortopedic. Sa solicite cat mai putin piciorul afectat pana va fi evaluata. Multa sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Tromboflebita. Picioarele ma dor in continuare
- 5am mari dureri la picioare de la genunchi in jos pana la glezne inclusiv
- 44Umflatura in talpa piciorului plus durere
- 6dureri de picioare
- 17dureri de tibii dupa efort fizic (fotbal)
- 8dureri de picior - in special ma doare cand ma aplec sau cand stau sezuta
- 6Durere pulpa superioara
- 37Dureri de picioare, moleseala, ameteli...
- 19Dureri care isi schimba locatia
- 5Durere insuportabila la pulpa de la piciorul stang de dimineata
- 7durere glezna
- 11Durere picior stang
- 3am observat cateva venisoare vinete pe gamba piciorului
- 0Dureri puternice la laba piciorului dupa operatia de hernie de disc.
- 9De doua luni au inceput dureri atroce la picioare, mai ales seara
- 1Durere care nu trece ( laba piciorului )
- 22Durere laba piciorului- partea de deasupra, numai la miscare
- 1Cumplita durere de picior
- 3Ma doare piciorul
Mai multe informații despre: Durerea la picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: