Buna ziua. Durerea de cap are vreo legatura cu faptul ca am stat nemancat?
Va salut.
Ieri a trebuit sa fac o endoscopie si am fost nevoit sa stau nemancat pana la ora 16:00 (nu am baut nici apa) si m-a luat o durere de cap foarte puternica, dar durerea s-a instalat treptatat, cel mai rau mi-a fost seara cand efectiv nu puteam sta in picioare pentru ca imi pulsa durerea.
Are vreo legatura cu faptul ca am stat nemancat atata timp, sa fie durerea de la fiere?
Tin sa preciez ca mereu daca nu mananc pana la 12-13:00 ma ia durerea de cap si ma tine mai multe zile.
De exemplu si azi ma doare capul si sunt asa buimac, ametit, slabit.
Va multumesc.
Am 32 de ani si toate analizele-s bune :) (doar fiere lenesa) :)
Ieri a trebuit sa fac o endoscopie si am fost nevoit sa stau nemancat pana la ora 16:00 (nu am baut nici apa) si m-a luat o durere de cap foarte puternica, dar durerea s-a instalat treptatat, cel mai rau mi-a fost seara cand efectiv nu puteam sta in picioare pentru ca imi pulsa durerea.
Are vreo legatura cu faptul ca am stat nemancat atata timp, sa fie durerea de la fiere?
Tin sa preciez ca mereu daca nu mananc pana la 12-13:00 ma ia durerea de cap si ma tine mai multe zile.
De exemplu si azi ma doare capul si sunt asa buimac, ametit, slabit.
Va multumesc.
Am 32 de ani si toate analizele-s bune :) (doar fiere lenesa) :)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dureri de cap, usoare pierderi de cunostinta
- 10am dureri de cap, dureri musculare atat la maini cat si la picioare, obosesc foarte repede, insomnii
- 11ameteli, dureri de cap, neliniste
- 10Oare sunt nebun?
- 2ameteala, cefalee
- 9Ameteala, oboseala, dureri de cap, senzatie de lesin
- 0cefalee, dureri cap, confuzie, depesie ?
- 5durere in ceafa, ameteli, durere umar si toata mana dreapta + fumatoare
- 5Dureri de cap, batai de inima, greturi, ameteli!
- 0durere de cap care nu trece
- 6Presiune si pocnituri in ceafa
- 6Ma doare gatul, zona artera carotida
- 2Dureri de cap si ameteli, senzatie de voma
- 1Ce se afla în (mijlocul capului şi spatele nasului) şi care poate da dureri de cap.
- 0dureri de cap
- 3Durere de cap 5 zile
- 7Dureri groaznice de cap
- 0Ticuri si Dureri de cap.
- 0Dureri de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea durere de cap cefalee si ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: