Buna ziua. Durerea de cap are vreo legatura cu faptul ca am stat nemancat?
Va salut.
Ieri a trebuit sa fac o endoscopie si am fost nevoit sa stau nemancat pana la ora 16:00 (nu am baut nici apa) si m-a luat o durere de cap foarte puternica, dar durerea s-a instalat treptatat, cel mai rau mi-a fost seara cand efectiv nu puteam sta in picioare pentru ca imi pulsa durerea.
Are vreo legatura cu faptul ca am stat nemancat atata timp, sa fie durerea de la fiere?
Tin sa preciez ca mereu daca nu mananc pana la 12-13:00 ma ia durerea de cap si ma tine mai multe zile.
De exemplu si azi ma doare capul si sunt asa buimac, ametit, slabit.
Va multumesc.
Am 32 de ani si toate analizele-s bune :) (doar fiere lenesa) :)
Ieri a trebuit sa fac o endoscopie si am fost nevoit sa stau nemancat pana la ora 16:00 (nu am baut nici apa) si m-a luat o durere de cap foarte puternica, dar durerea s-a instalat treptatat, cel mai rau mi-a fost seara cand efectiv nu puteam sta in picioare pentru ca imi pulsa durerea.
Are vreo legatura cu faptul ca am stat nemancat atata timp, sa fie durerea de la fiere?
Tin sa preciez ca mereu daca nu mananc pana la 12-13:00 ma ia durerea de cap si ma tine mai multe zile.
De exemplu si azi ma doare capul si sunt asa buimac, ametit, slabit.
Va multumesc.
Am 32 de ani si toate analizele-s bune :) (doar fiere lenesa) :)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10am dureri de cap, dureri musculare atat la maini cat si la picioare, obosesc foarte repede, insomnii
- 3de vreo 4 luni am niste simptome ciudate si care ma sperie
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 5dupa o lovitura puternica la cap, m-am trezit a doua zi cu durere de cap si greata
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 0are niste dureri ingrozitoare pe partea dreapta a capului...
- 2Dureri nestapanite de cap
- 4Dureri de cap ingrozitoare
- 8Dureri permanente de cap
- 5anxietate si dureri de cap
- 3dureri de cap
- 9stari de rau, respiratie rece, dureri in ceafa insotite de stari de lesin, balonare.
- 2Intepaturi in crestetul capului dreapta
- 1Durere de cap rau
- 1Dureri de cap si sangerari nazale
- 0Durere tâmpla stânga, dinți și vărsături
- 0Probleme neurologice
- 0Dureri de cap
- 0Teste vestibulare
- 4Dezechilibru, amețeli, dureri de cap, amorțeala feței și a mâinilor
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea durere de cap cefalee si ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: