As dori sa stiu daca se poate sa ma ajutati in legatura cu asa numita mea relație cu o femeie

08-11-2021
piorelius35
Nu este medic/terapeut
piorelius35
As dori sa stiu daca se poate sa ma ajutati in legatura cu asa numita mea relație cu o femeie.sau petrecut foarte multe intre noi intrun timp foarte scurt.si practic nu mai stiu ce sa cred intradevar este vorba si de anexitatea care pune stapanire pe mine.am ginduri ca ea nu se va mai intoarce am ginduri ca este in legatura cu ea.sint o gramada de motive care dau de gol asa numita relatie.si nu stiu ce sa cred.ma multumesc anticipat
1 comentarii
0
09-11-2021, ora 12:26
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Ca o relație să funcționeze e nevoie ca ambii parteneri să-și dorească. Nu dați amănunte despre motivele care au dus la despărțire. Faceți o analiză obiectivă și dacă dvs. considerați că nu au fost probleme ce nu pot fi rezolvate, propuneți-i să mergeți la o consiliere de cuplu. Dacă nu-și dorește, nu insistați pentru că dragoste cu sila nu se poate. S-ar putea ca în timp ce dvs. vă cramponați să rămâneți într-o relație, în jurul dvs. să fie o persoană care v-ar face fericit, dar pe care nu o observați din cauză că v-ați blocat în această relație.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul