Buna ziua doamna doctor.Va rog mult am nevoie de un raspuns

22-06-2010
nicolici09
Nu este medic/terapeut
nicolici09
Buna ziua!
Am fost la medicul ginecolog in aprilie de mi-a recomandat mercilon.In aprilie am luat prima folie de 21, dar apoi nu am mai facut pauza de 7 zile ca urma sa plec la mare si am luat in continuare la a doua folie.Imediat la terminarea acestor folii, ciclul mi-a venit imediat.pe data de 18 mai si m-a tinut 5 zile..Deja suntem in 22 iunie si ciclul intarzie sa apara, dureri am avut acum 2 zile, dureri de sani, dureri de burtica, si am crezut ca se va instala ciclul, dar nu a fost asa., acesta tot nu a venit.Ce as putea face? este posibil sa fiu insarcinata, desi am avut ciclu dupa oprirea anticonceptionalelor, ?Mentionez ca nu am avut relatii dupa ciclu.deloc.Ce as putea face sa se instaleze menstruatia?
1 comentarii
0
22-06-2010, ora 19:50
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ai rabdare caci menstruatia va veni.nu esti insarcinata.e putin dereglata datorita pilulelor celor doua folii luate fara intrerupere.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul