buna ziua urgent

10-01-2011
zanovel
Nu este medic/terapeut
zanovel
cu timp in urma mi s-a gasit stafilococ auriu.mi s-a dat zinnat.intotdeaua am limba incarcata amigdalele umflate iritate de putn timp au inceput sa se auda niste trosnituri la inghitire si un sforait foarte urat noaptea.ma intreb oare este o problema grava??aceste trosnituri se aud si se simt la inghitire si mai jos in gat(prin palpare)...astept un raspuns va rog mult.o zi buna.
2 comentarii
0
23-04-2011, ora 13:10
danuta25
Nu este medic/terapeut
danuta25
Fac tratament cu pegintron si ribavirina pentru hcv.LA a12 injectie mi-a iesit nedectabil.Sunt la a 24 injectie de interferon.Acum la analiza mi-a iesit un inceput de hipertiroidie, ca urmare a tratamentului.La analizae am T3=1.99, T4=13, 2, TSH=0, 35 FT3=2, 91Acum iau si Tyrozol 10 mg pe zila sfatul medicului.Sunt disperata si nu stiu ce sa fac.Inainte de tratament nu aveam hipertiroidieOare dupa terminarea tratamentului voi scapa de hipertiroidie?
0
04-01-2013, ora 17:51
carolined
Nu este medic/terapeut
carolined
Buna ziuaAm peste 15 ani de cand am dureri in capul pieptului.Sunt momente cand doare mai putzin si momente cand nu stiu ce sa mai fac. Dupa multe antibiotice si nenumarate teste, au spus ca durerile sunt pt ca am intoleranta la lactoza si fruktoza.De 6 luni nu mai manac pruduse lactate si fructe, totusi durerile nu dispar. Daca stie cineva dspre ce vb sau daca mai este cineva ca mine va rog sa mi scrietzi..
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici