Buna ziua!Va rog mult ajutati-ma cu un raspuns
Mi-a intarziat ciclul o saptamana si am mers la medic sa ma conving ca nu sunt insarcinata si nu sunt. Mi-a dat Utrogestan sa iau timp de 10 zile pt reglarea ciclului, o pastila de 200mg seara la culcare.
Au trecut 5 zile de cand administrez pastilele, si astazi mi-a venit ciclul, insa nu foarte mult cantitativ.
Sa mai continui cu ele pana la 10 zile sa se instaleze cum trebuie menstruatia sau sa le opresc si sa consider asta ca fiind inceputul menstruaatiei ?
Din cauza unui chist ovarian drept, mi s-a produs aceasta intarziere. Pentru acest chist mi-a spus sa iau si Logest in prima zi de menstra.
Sa iau Logest(anticonceptionale) astazi desi menstruatia nu e instalata cum trebuie? sau sa continui cu utrogestan pana stiu sigur ca e menstra si abia apoi sa incep pastila logest?
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri!
Au trecut 5 zile de cand administrez pastilele, si astazi mi-a venit ciclul, insa nu foarte mult cantitativ.
Sa mai continui cu ele pana la 10 zile sa se instaleze cum trebuie menstruatia sau sa le opresc si sa consider asta ca fiind inceputul menstruaatiei ?
Din cauza unui chist ovarian drept, mi s-a produs aceasta intarziere. Pentru acest chist mi-a spus sa iau si Logest in prima zi de menstra.
Sa iau Logest(anticonceptionale) astazi desi menstruatia nu e instalata cum trebuie? sau sa continui cu utrogestan pana stiu sigur ca e menstra si abia apoi sa incep pastila logest?
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri!
1 comentarii
nu stie nimeni?
nu a mai luat nimeni utrogestan pt intarzierea ciclului sa ma ajute si pe mine cu un raspuns?
Multumesc!
nu a mai luat nimeni utrogestan pt intarzierea ciclului sa ma ajute si pe mine cu un raspuns?
Multumesc!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon