Buna ziua!Va rog mult ajutati-ma cu un raspuns

25-03-2012
nicolici8888
Nu este medic/terapeut
nicolici8888
Mi-a intarziat ciclul o saptamana si am mers la medic sa ma conving ca nu sunt insarcinata si nu sunt. Mi-a dat Utrogestan sa iau timp de 10 zile pt reglarea ciclului, o pastila de 200mg seara la culcare.
Au trecut 5 zile de cand administrez pastilele, si astazi mi-a venit ciclul, insa nu foarte mult cantitativ.
Sa mai continui cu ele pana la 10 zile sa se instaleze cum trebuie menstruatia sau sa le opresc si sa consider asta ca fiind inceputul menstruaatiei ?
Din cauza unui chist ovarian drept, mi s-a produs aceasta intarziere. Pentru acest chist mi-a spus sa iau si Logest in prima zi de menstra.
Sa iau Logest(anticonceptionale) astazi desi menstruatia nu e instalata cum trebuie? sau sa continui cu utrogestan pana stiu sigur ca e menstra si abia apoi sa incep pastila logest?
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri!
1 comentarii
0
25-03-2012, ora 17:20
nicolici8888
Nu este medic/terapeut
nicolici8888
nu stie nimeni?
nu a mai luat nimeni utrogestan pt intarzierea ciclului sa ma ajute si pe mine cu un raspuns?
Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul