Buna ziua! va rog sa ma ajutati... o problema la unul din ochii

29-06-2011
Corona
Nu este medic/terapeut
Corona
Buna! Am 18 ani si am o problema la unul din ochii(stangul). Am o intrebare care ar fi : Cand rotesc capul spre dreapta si intorc privirea(ochii) in spre stanga ochiul stanga nu se deplaseaza catre exterior, in spre interior se deplaseaza dar spre exterior nu il pot duce(imi fuge imaginea) si ma chinui foarte mult sa il misc in spre stanga. Am fost la un medic oftalmolog ma consultat si dupaia mi-a spus ca nu am nimic grav si deosebit iar el nu observa in avea a ceva defecte a ochiilor, mi-a pus picaturi de 3 ori din 10 min in 10 si dupa am fost trimis sa fac un test la un aparat(nu mai stiu exact cum se numeste) dupa care mi-a zis sa revin cu rezultatul acela a 3a zi. Zis si facut, cand am ajuns astazi acolo a spus ca este doar o inegalitate la ochiul stang si daca vreau sa port ochelari!? ce intrebare e aceasta..hmm. Ok dupa ia-m spus ca da si normal doresc a purta ochelari pentru a ma corecta, dar intrebarea mea este de ce mi-a scris pe acel bilet cu care trebuie sa merg la optica Miopie simpla? deci eu vad bine cu ochii(citit, tv ) etc, dar nu pot cel stang sa il deplasez spre stanga, am pus si 2 poze cu rezultatele(analizele) aici, lamuriti-ma va rog daca e corect sa procedez asa cum a zis dansul ( fara ochelari doar daca doresc) iar acolo scrie permanent..in fine Va multumesc si astept raspuns. Poza1: http://imageshack.us/photo/my-images/51/sdc18506.jpg/ Poza 2: http://imageshack.us/photo/my-images/64/sdc18508.jpg/
2 comentarii
0
29-06-2011, ora 18:14
Corona
Nu este medic/terapeut
Corona
Deci am uitat sa precizez ca se vede clar defectul la ochii cand stau la poze(buletin, pasaport), ma-m uitat in pozele de acum 5-6-7 ani si era totul in regula.
0
16-09-2011, ora 22:32
emagabriela
Nu este medic/terapeut
emagabriela
Buna ziua!In urma cu doua saptamani mi s-a inrosit brus ochiul drept iar la interval de cateva zile am inceput sa nu mai vad clar cu ochiul acesta. am fost la oftalmolog si in urma investigatiilor mi-a spus ca nu am nicio problema cu ochiu si ca trebuie depistata cauza, probabil interna. Sunt in asteptarea unui set de analize insa nu stiu ce sa fac mai departe. Unele dintre acestea vor fi gata in 11 zile lucratoare si nu pot sta fara sa va cu un ochi. Ce ma sfatuiti sa fac, in ce directie sa o apuc. multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns