buna..am nevoie urgenta de un raspuns

25-11-2009
Anonima102
Nu este medic/terapeut
Anonima102
Buna, iau anticonceptionale YAZ de 2 luni...acuma incep a 3a cutie.sunt la ultima pastila placebo si nu mi-a venit ciclul...luna trecuta mi-a venit la a 3 -a pastila...acuma sunt foarte speriata deoarece mie frica sa nu fie cumva o sarcina...azi iau si acea pastila de culoare alba ( a 4-a) si de maine incep cealalta cutie...vreau urgent un raspuns va rog...se poate sa nu inceapa sangerarea in acele 4 zile...amintesc ca le-am luat corect..la aceasi ora...in fiecare zi..si nu am uitat pana acum sa iau nici una...e posibil sa fiu insarcinata?...sex neprotejat am avut in tot timpul acesta si iubitul meu a "ejaculat " in mine.va multumesc...va rog ajutati-ma.
1 comentarii
0
06-12-2009, ora 14:31
urzika
Nu este medic/terapeut
urzika
Nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji, anticonceptionalele sunt foarte eficiente impotriva sarcinilor nedorite, de aceea si le foloseste atit de multa lume.Intirzierea ciclului ar putea fi vreo intirziere sau vreo dereglare hormonala...
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul