bypass coronarian

408 comentarii 1 2 ..... 13 14
0
07-06-2013, ora 00:22
danicodaus
Nu este medic/terapeut
danicodaus
Buna seara,

In urma unor investigatii medicale tatal meu a fost diagnosticat cu - dilatatie anevrismala a aortei ascedente in segmentul supravalvular -. Am ajuns la spitalul Balotesti si am luat legatura cu dl dr Viorel Goleanu care la prima impresie este om excelent si cu un bun simt extraordinar si foarte primitor.I'am prezentat dosarul tatalui meu cu ecografie 3d si toate analizele.Am discutat cu dansul si urmeaza ca peste 2 sapt sa merg la el si la profesorul butusina pentu a ne pune de acord cand se va realiza operatia.Dl dr a estimat ca pe la sfarsitul lunii august inceputul lunii septembrie deoarece inaintea tatalui meu mai sunt 5 6 pacienti cu aceeasi interventie.Rugamintea mea este ca in urmatoarea perioada daca cineva se opereaza inaintea tatalui meu la dl doctor va rog sa ma anuntati cum a decurs operatia si cum a fost.Dl dr sa exprimat ca operatia este una mare si exista grad de risc si asta ma cam sperie dar eu impreuna cu familia mea si tatal meu avem toata increderea in domul doctor pt ca am auzit numai si numai cuvinte de lauda.Va doresc multa multa sanatate si sper sa ca totul sa fie bine. O seara buna :)
0
11-09-2013, ora 12:40
pmariana
Nu este medic/terapeut
pmariana
Buna ziua.
Sotul meu a fost operat acum 2 ani - by-pass coronarian pt trei artere.Pentru una din cele trei artere inlocuite a fost folosita artera centrala mamara, celelalte cu doua vene de pe picior.
In special dupa operatie are dureri la sanul de la care s-a prevalat artera mamara.
As vrea sa stiu daca si alti pacienti cu aceasta operatie au dureri similare la sanul de la care s-a luat artera mamara.
S-a mai confruntat cineva cu o situatie de genul acesta ?
0
25-11-2013, ora 11:41
Thor1005
Nu este medic/terapeut
Thor1005
Buna ziua, tatal meu urmeaza sa suporte o interventie de bypass fiind in stare critica la clinica Balotesti. Doream sa fie operat de dr. Goleanu, dar, din pacate, nu mai avem atata timp si va fi operat de dr. Mihalcioiu cu anestezist dr. Nedelcu. A avut cineva experiente (pozitive sper) cu ei? Multumesc anticipat
0
13-11-2014, ora 22:51
zabrea daniel
Nu este medic/terapeut
zabrea daniel
buna seara!! sunt disperat tatal meu in varsta de 52 de ani a suferit o operatie de bypass cvatruplu bypass alaltaieri. ieri dimineata am fost pt 10 minute la terapie intensiva am stat putin de vb cu el sa nu il obosesc si totul parea in regula doar ca respira mai greu pana an seara asta cand m.am dus iar la el si l.am gasit intubat.este ceva grav este normal?stie cineva despre ce este vorba? eu sunt speriat de moarte va rog ajutatima numai stiu ce sa fac!! va multumesc
0
04-04-2015, ora 09:16
Maradoria
Nu este medic/terapeut
Maradoria
Dl Zabrea, cum se simte tatal dvs ?
Si tatal meu trebuie operat triplu bypass, incercam sa ne programam pentru oparatie la Balotesti. Starea e critica cu doua infarcturi sapt aceasta, din ultimul a fost cu greu resuscitat dupa 5 min..Acum, va rog din suflet, adresez intrebarea pentru cei care s-au operat la Balotesti: cat de repede te poate programa ptr operatie? Mergem saptamana acesta la dl dr Butusina fara a beneficia de interventii din exterior.Tata are nevoie urgenta de operatie, dar am inteles ca e lista de asteptare si pilele au prioritate..suntem disperati, nu avem timp!Orice informatie ne va ajuta..
0
04-04-2015, ora 10:55
Thor1005
Nu este medic/terapeut
Thor1005
Buna ziua, multa sanatate tatalui dumneavoastra. Si noi am fost in aceeasi situatie cu tata si acum e bine gratie celor de la Balotesti. Si nu am avut pile. Am mers din disperare la poarta lor si, surpriza, ne-au dat drumul inauntru si l-au preluat imediat pe tata, internandu-l si programandu-l pentru operatie. Ideea e sa ajungeti acolo la ora 7 dimineata cu tot dosarul pacientului. Noi am ajuns in urgenta undeva dupa-amiaza si tot l-au preluat imediat. De la data internarii pana la operatie a durat cam o saptamana pentru ca ii fac analize mai intai si apoi cand totul este ok cu analizele, programeaza operatia in functie de data la care este disponibila rezerva de sange. Noi am asteptat 2 zile dupa sange. In tot acest timp, el a stat internat si asistat 24/24. Si nu am dat nicio spaga pentru asta. O data internat, tatal dvs va fi pe maini bune si va supravietui. Mergeti acolo cat mai urgent, nu va va trimite nimeni acasa daca vor vedea urgenta si pericolul in care se afla viata lui. Doamne ajuta!

Si inca ceva, poate ajungeti dis de dimineata la dr. Goleanu, seful sectiei, un om cu o inima de aur. Apoi vor lua cazul dvs si-l vor discuta in sedinta lor de la ora 8
0
04-04-2015, ora 12:29
Maradoria
Nu este medic/terapeut
Maradoria
Multumesc tare mult..mi-ati insenintat ziua si mi-ati dat sperante..Vom merge miercuri deoarece acum e la terapie intensiva in spitalul judetean..speram ca nu se mai intample nimic pana il externeaza...Multa sanatate va doresc din inima!!
0
09-05-2015, ora 08:19
lechna
Nu este medic/terapeut
lechna
Buna ziua,

Tatal meu trebuie sa faca o operatie de bypass coronarian si as dori sa stiu daca la Balotesti se face Bypass coronarian fara aparat cord-pulmon (adica fara oprirea inimii). Am citit ca o astfel de operatie se face la spitalul privat Monza. Daca a fost cineva operat la acest spital ce parere are despre echipa de medici?

multumesc mult
0
22-05-2015, ora 21:44
Maradoria
Nu este medic/terapeut
Maradoria
Tata a fost operat azi de dl dr Goleanu si ati avut dreptate, un astfel de om mai rar gasesti, pur si simplu i-a salvat viata, fara dansul ar fi fost mort. De altfel si dansul s-a mirat de starea inimii, mult mai grava decat arata coronarografia, cu multe portiuni pietrifiate, crezand ca nu supravietuieste operatiei. A supravietuit si i-a pornit inima, acum fiind in stare critica la ATI.In niciun moment dl dr nu ne-a indus in eroare, ne-a prezentat clar riscurile si ne-a asigurat ca va face tot ce este omeneste posibil. Acum suntem extrem de ingrijorati, speram sa treaca cu bine noaptea..Va intreb pe dvs, care ati trecut prin asa ceva, la cat timp dupa operatie se iese din perioada critica : 24 ore? Intr-adevar, inima sa e tare slabita, dar presupun ca exista un anumit numar de ore dupa operatie in care se va decide daca pacientul are sanse de supravietuire sau nu...stiti ?
0
30-08-2015, ora 19:48
Relusa
Nu este medic/terapeut
Relusa
Buna ziua, am si eu o problema destul de gravă, si as avea nevoie de un ajutor.
Tatăl meu a făcut o operaţie de triplubypass in urma cu 4 luni la Institutul inimii Cluj. Menţionez ca înainte de operaţie nu a avut nici o problema respiratorie.
După operaţie a avut o respiraţiei foarte îngreunată, iar la externare i-a fost recomandat sa consulte un medic pneumolog.
La consult medicului pneumolog in urma radiografiei la plămâni, ne-a spus ca are "apa la plămâni".
A fost internat in spital, i-a fost scoasă "apa" atât cât s-a putut, medicul spunându-ne ca ceea ce a rămas se va resorbi.
Am uitat sa mentionez ca la analiza lichidului pleural nu s-a găsit nimic.
La controlul de o luna de la operaţie la Cluj, in urma radiografiei toracice ni s-a spus ca are "apa la plămâni".
Aşadar am luat din nou drumul la medicul pneumolog, internandu-l in spital, făcându-l-i din nou punctie, trimiţând lichidul pleural colectat din nou la analiza, unde din nou nu s-a găsit nimic.
Medicul pneumolog s-a hotărât si la trimis sa facă un CT, unde nu s-a găsit nimic rău, toate fiind OK.
Apoi l-a trimis la un medic chirurg toracic care ulterior i-a băgat un tub pentru a drena acest lichid. Din nou analiza la lichidul colectat este buna, dar medicul ne-a spus ca in urma operaţiei de bypass de la gheata, i-a fost paralizat nervul frenic(al diafragmei) si acesta ar fi motivul colecţiei pleurale.
Intrebarea mea este dacă se poate face ceva, un tratament pentru a nu se mai produce acest lichid pleural care-i îngreunează respiraţia si dacă ştie cineva ceva pentru revenirea acestui nerv al diafragmei.
Mulţumesc anticipat si astept un ajutor din partea voastră
0
21-12-2015, ora 23:12
maria4
Nu este medic/terapeut
maria4
Cunoasteti pe cineva care a fost operat de dr Badiu Catalin de la Municipal? Cum se simte? ce operatie a facut?
0
27-02-2016, ora 12:04
imitu
Nu este medic/terapeut
imitu
Buna ziua,
Am 56 de ani si ma confrunt cu o problema grava la care incerc sa gasesc rezolvare. Apelez la toti cei care poate ca ati trecut printr-o situatie asemanatoare, pe care in cele din urma ati depasit-o cu bine!
In urma coronarografiei efectuate mi s-au depistat trei artere coronare aproape blocate. In prima faza medicul interventionist a exclus implantul de stent si a recomandat bypass chirurgical. Realitate care m-a speriat si ingrozit dar, dupa discutii cu familia, acceptata. A doua zi dupa ce echipa medicala a clinicii au studiat din nou situatia mi s-a spus ce se poate face in cazul de fata: Pe un vas nu se poate interveni deoarece este complet infundat la capete si nu are de ce sa mai lege grefa, in concluzie acesta ramane blocat, iar celelalte doua aproape la fel, stenozate pe mai multe portiuni si aproape de capete si ele unde nu ramane loc sa se faca bypass-ul. Mi s-a propus aceasta procedura: Peste doua zile fac o alta coronarografie/angiografie si se va incerca strapungerea vaselor stenozate si implant de stenturi. Ingrijorarea mea este ca dilatarea nu v-a putea fi facuta prea larg tind cont ca cele doua artere sunt aproape complet obturate. Si chiar asa, in timp, cand se vor restenoza, cum se va mai putea interveni chirurgical daca acum se incearca evitarea acestui lucru? Cunoasteti cazuri asemanatoare, Chiar nu se poate face nicaieri in tara un astfel de bypass?

Multumesc, astept cu nerabdare raspuns de la oricare pate ajuta cu un sfat!
0
28-02-2016, ora 21:31
maria4
Nu este medic/terapeut
maria4
Cu coronarografia pe care o aveti cereti o a doua parere o a treia parere...
0
12-02-2017, ora 13:41
anamaria.gherghe
Nu este medic/terapeut
anamaria.gherghe
Buna ziua.
Am citit toate comentariile voastre si m-au imbarbatat.
Tatal meu e internat la spitalul Balotesti pt un bypass coronarian si va fi operat de dl dr Goleanu.
Va rog mult pe cei care au mai trecut prin asta sa-mi spuneti cat v-a costat interventia si care au fost conditiile. E prima experienta de acest gen si sunt efectiv picata din luna. Nu stiu cui ar tb sa dau bani, nu stiu cati...nu stiu efectiv cum sa procedez. Nu am fost nici pusa in situatia de a oferi bani in astfel de situatii. As face-o cu inima deschisa si cu toata convingerea daca as stii cui sa ofer. Dl dr Goleanu si dl dr Butusina sunt atat de minunati incat imi este efectiv jena sa intreb asa ceva.
Daca stiti ca exista o suma exacta a interventiei, imi puteti spune care? Sau daca ati oferit ceva, ce/cat ati oferit. Stiu ca dansii nu primesc bani, dar poate exista un cost efectiv al interventiei sau tb sa le ofer asistentelor, anestezistului.

Va multumesc si astept un raspuns din partea oricui a trecut prin asta, sa ma sfatuiasca.
0
14-10-2017, ora 00:23
MARINA 22
Nu este medic/terapeut
MARINA 22
Buna seara
Din pacate tatal meu are nevoie de o operatie bypass, avand trei aorte calcifiate, a fost intenat la spitalul colentina unde i sa facut o coronografie, iar rezultatul acesteia este interventia chirurgicala.As dori va rog din suflet daca a mai fost cineva in situatia noastra, cateva indrumari...unde ar trebui sa mergem mai departe?la ce doctor?la ce spital? Suntem panicati de o asa veste si efectiv nu stim cu cine sa luam legatura! Sanatate multa va doresc!
0
01-11-2017, ora 14:06
anetab
Nu este medic/terapeut
anetab
buna ziua,

Ma bucur ca v-am descoperit pt ca am mare nevoie de ajutor cardio Am probleme cu inima de cateva decenii e vorba de valve am inteles de la dr cardiolog.De vreo 2-3 ani stenoza aortica s- a strns si obosesc, fac tensiune, amortesc.In concluzie NU e bine. Incerc sa ajung la dr Goleanu si nu reusesc, nu am nr telef., nu stiu cum sa aung la Balotesti din Bucuresti
Daca poate cineva sa ma ajute pt ca e ff grav. CU MULTUMIRI SI SANATATE
0
12-01-2018, ora 07:39
Teodora83
Nu este medic/terapeut
Teodora83
Buna dimineata
Anamaria.gherghe, tatăl Dvs a făcut operatia? Ma puteți ajuta cu mai multe detalii referitoare la operatiae? Si mama mea urmează sa fie operata la spitalul din Balotesti.
Mulțumesc.
0
20-02-2021, ora 02:35
Wxyz29
Nu este medic/terapeut
Wxyz29
Mă bucur să vă scriu în anul 2021! Vreau doar să vă mulțumesc pentru părerile dumneavoastră exprimate în scris de-a lungul anilor care m-au ajutat extrem de mult să iau o decizie foarte importantă. Bunica mea a fost diagnosticata cu stenoza mitrala, iar medicul cardiolog ne-a recomandat să mergem la Spitalul SRI, printre altele, pentru o evaluare în eventualitatea înlocuirii valvei mitrale. Din fericire, nu se impune momentan operația, însă ceea ce îmi doresc este să să vă confirm fără echivoc ca domnul doctor Goleanu Viorel este un mare om pe lângă faptul ca este un profesionist asa cum reiese din absolut toate comentariile dumneavoastra. Nu credeam ca mai exista astfel de oameni, având în vedere cum suntem tratați de obicei de anumiți medici. Sper ca și comentariul meu să ajute alte persoane aflate în nevoie și fără alte surse de a găsi un medic și un spital bun. Mulțumesc celor de pe forum ca mi-au dat încredere prin experientele lor și sunt sigura ca a fost cea mai buna decizie indiferent de ce urma sa aflu. De asemenea, încurajez oamenii care au trecut prin experiente similare să își exprime părerile pentru a-i putea ajuta pe alții. Dumnezeu sa va dea sănătate!
Adaugă un comentariu / răspuns
408 comentarii 1 2 ..... 13 14

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: