Camin ingrijire bătrâni București

12-12-2016
dearhumanity
Nu este medic/terapeut
dearhumanity
Când am ajuns prima oară la căminul de bătrâni„ Sf. Ghoerghe și Sf. Dumitru” de la Balotești am crezut că am nimerit prost. Cele două corpuri sunt modern construite și nu seamănă deloc a ceea ce noi ne imaginăm a fi un cămin pentru persoane în vârstă, ci mai degrabă a două vile de vacanță. Auzisem de centru de la o prietenă care își are mama acolo și m-am gândit că nu ar fi o idee rea să o duc și eu pe bunica mea. Eu stau in București iar ea stă singură undeva pe lângă Constanța, singură.
Camera unde m-a pofitit asistententa era ca un living al unei live. O masă mare unde stăteau câțiva pacienți, o canapea întinsă unde mulți dintre ei discutau și mult loc de „plimbare” ca să zic așa. Pe peretele din față era un televizor cu ecran plat. Am prins un moment al gustării pentru că am văzut că o asistentă le împărțea tuturor cozonac. Am intrat și într-una dintre camere.Spațioasă, cu două paturi, cu frigider și televizor. Asta m-a bucurat pentru că știu că bunica mea încă se uită la știrile dimineții. Asistenta mi-a spus că toate camerele au televizor și frigider. Am dat peste o doamnă foarte vorbăreață care mi-a zis că aici se simte mai bine ca acasă. E foarte multă liniște și înțelegere. Pe lângă asta, îmi spunea că asistentele se poartă foarte bine cu ei. Camerele sunt monitorizate în permanență și în caz de orice asistentele sunt prezente imediat la datorie.
M-a bucurat să văd că doamna aceea în vârstă vorbește cu zâmbetul pe buze despre cămin. De asemenea, se simte spiritul Craciun pentru că sunt brazi împodobiți la fiecare etaj și beteală și luminițe. Ce mi-a mai placut a fost că nu are arată ca orice alt cămin pentru bătrâni pe care l-am vizitat. Canapele moderne, perdele colorate, camere luminoase și asistente foarte săritoare.
M-am decis să o duc pe bunica mea acolo pentru că este și aproape de București și o pot vizita oricând vreau.

Acesta este site-ul căminului: ---------*

(*modificat de admin)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.