Cancer ?? afectiune fumat ??
Acum ceva timp am simtit u harait la plamani (drept mai exact), nu stiu ce ar putea fi... e ca si o tuse, fara a se rupe, dar nu o simt tot timpul ( cand rad brusc, cand ispirt odata mai brusc..dar nu tot timpul, se simte harait dar mai incet knd fumez mai mult... da nu tot timpul). Fumez de 5-6 ani constant (cu perioade de 1-2 luni din an kre nu fumez / 2-3 luni foarte putin). La efort sustinut iarasi simt(k si cum ar da tusea sa se rupa, dar mlt mai incet, haraitul e mult mai fin), dar nu ma deranaza cu nimic. deocamdata
Nu am simptme de nici un fel, nu ma doare sau alt fel de neplaceri. nu tusesc. respir normal (am si polipi, nus cat de mult ar afecta). Cel mai rau se simpte dak ma aflu intr-un local unde este mult fum de tigara.
Si parintii mei fumeaza de foarte mult timp deci as avea ceva ani de __fumator pasiv__ inainte sa ma apuc eu.
Nu am simptme de nici un fel, nu ma doare sau alt fel de neplaceri. nu tusesc. respir normal (am si polipi, nus cat de mult ar afecta). Cel mai rau se simpte dak ma aflu intr-un local unde este mult fum de tigara.
Si parintii mei fumeaza de foarte mult timp deci as avea ceva ani de __fumator pasiv__ inainte sa ma apuc eu.
1 comentarii
...incearca sa renunti la tigari macar 2 saptamani sa vezi ca haraiatul va disparea.Fumatul in continuare ar putea duce...in cazul dv...(dupa simptome si dupa un anumit timp)) la cel putin un astm daca nu ceva si mai grav.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Buna. Am făcut un test de gripa mă poate ajuta cineva cu niste informații
- 2Saliva maronie dimineața
- 0Vreau un diagnostic la rx plamani
- 2Pneumonie interstițială
- 4Pneumonie interstițială
- 1Parere Radiografie la plamani
- 0Unde pot face o scintigrafie ok in Bucuresti?
- 1Aspergilom apical
- 1Procedura CT torace
- 1Radiografie plamanii