cancer de colon
Buna seara!
Tatal meu, in varsta de 62 de ani a fost operat de o tumora pe colon, situata la cativa cm mai sus de anus, dupa ce am vorbit cu medicul ce a efectuat colonoscopia. Intre timp a facut testul antigen carcioembrionar si valorea sa este de 0, 94. Va rog sa imi spuneti ce interpretare are acest rezultat.
Nu stim mai multe, tata este in continuare internat, deocamdata la ATI, pt. ca azi a fost operat. Nu stim daca tumora a fost sau nu canceroasa. Medicul ne-a spus ca a fost extirpata impreuna cu aprox. 20-25 cm din din intestinul gros.
Va multumesc. Astep vesti de la dvs. Cu respect pt ceea ce faceti.
Tatal meu, in varsta de 62 de ani a fost operat de o tumora pe colon, situata la cativa cm mai sus de anus, dupa ce am vorbit cu medicul ce a efectuat colonoscopia. Intre timp a facut testul antigen carcioembrionar si valorea sa este de 0, 94. Va rog sa imi spuneti ce interpretare are acest rezultat.
Nu stim mai multe, tata este in continuare internat, deocamdata la ATI, pt. ca azi a fost operat. Nu stim daca tumora a fost sau nu canceroasa. Medicul ne-a spus ca a fost extirpata impreuna cu aprox. 20-25 cm din din intestinul gros.
Va multumesc. Astep vesti de la dvs. Cu respect pt ceea ce faceti.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Nu se gaseste medic in Romania pentrubo rezectie hepatica ?
- 2Inflamatie anala
- 3Leziunea Plexului Mezenteric
- 1După operatie hemoroizi e mai rau ca inainte
- 6Incizie fără sutura!
- 1Hemangiom vertebral la 18 ani !!! Ce pot face ?
- 1După operație de fiere!
- 2Hernie inghinala pelvin
- 17Durere Abdominala Nespecificată
- 3Fistula perianala - operatie