Cancer de piele

Buna ziua. Acum 3 zile mi-am zgariat o alunita in somn, nu am observat daca a sangerat sau nu. Ideea este ca am mai rănit în trecut aceasta alunita acum 2 ani, am fost la dermatolog si mi-a spus că nu este nimic cu ea atunci..
Acum am observat ca alunita mea s-a uscat și a căzut partea pe care am rupt-o si in urma ei a rămas o pată maronie. Imi poate da cineva un sfat? O sa imi fac programare si la dermato pt zilele următoare dar sunt foarte îngrijorată. Momentan alunita nu s-a modificat nu ma mănâncă nu e rosie.. nimic.schimbat. o părere ma poate ajuta. Multumesc
Acum am observat ca alunita mea s-a uscat și a căzut partea pe care am rupt-o si in urma ei a rămas o pată maronie. Imi poate da cineva un sfat? O sa imi fac programare si la dermato pt zilele următoare dar sunt foarte îngrijorată. Momentan alunita nu s-a modificat nu ma mănâncă nu e rosie.. nimic.schimbat. o părere ma poate ajuta. Multumesc
2 comentarii

buna ziua,
Traumatismul nu provoaca cancer de piele in cateva zile. Alunita respectiva trebuie urmarita.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Traumatismul nu provoaca cancer de piele in cateva zile. Alunita respectiva trebuie urmarita.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1alunite albe sau negi
- 2alunite proeminente
- 17alunite
- 3Nevi congenitali
- 6alunita cu probleme si marit un pic de la soare
- 11vreau sa scap de toate alunitele
- 8Am o cicatrice in zona pubiana
- 3Extirpare alunita
- 1Indepartarea Alunitelor cu otet
- 1Angiom
- 1Alunita Rupta