Cancer incipient G1 colon

Bună ziua, soției mele în vârstă de 34 ani I sa depistat un polip de 5cm pe colon la 15cm de anus. Rezultatul biopsiei este cancer incipient G1. După mai multe discuții cu medici, am ajuns la concluzia sa eliminam chirurgical prin operație clasica. Am ajuns la Cluj am programat operația trebuia sa fie poimâine doar ca în urma rezultatului RMN au anulat spunând ca trebuie sa facă radioterapie. Este speriata și nu știm ce înseamnă asta. Sa se fi întâmplat ceva în urma biopsiei? Avem pt ce ne face griji majore? Multumesc
1 comentarii

Buna ziua.
Decizia pe care au luat-o echipa medicala este, probabil, in corelatie cu rezultatul histopatologic. Se face conform unui protocol.
Decizia pe care au luat-o echipa medicala este, probabil, in corelatie cu rezultatul histopatologic. Se face conform unui protocol.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.

HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4se face cancer de col?
- 36cancer colon
- 198este cancer de colon la ce va scriu mai jos??va rog urgent
- 2Inainte de operatia de cancer de colon
- 3implantul dentar in cazul cancerului de colon
- 7este necesar sa merg la oncologie??in ce fel ne poate ajuta?
- 6diagnostic: catar ototubar si am primit sfatul: operatie de polipi. E singura solutie?
- 6este cancer la colon? ajutati-ma
- 3durere puternica la umar dupa chimioterapia pentru cancer de colon
- 9Cancer Colon-anemie
- 4cancer de colon
- 4cancer la colon
- 3Cancer colon si anus contra naturii
- 4colonoscopie si eliminare polip
- 4Polip colonic
- 1Cancer colon
- 3Sangerare la o luna dupa polipectomie?
- 0Interpretare buletin anatomo patologic-tumoara maligna colon sigmoid
- 0Neoplazie anala
Mai multe informații despre: Cancerul de colon polipii colonici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: