cancer la sin

29-10-2009
cula
Nu este medic/terapeut
cula
In legatura cu cancerul la sin, cumnata mea a fost operata anul trecut de cancer in stadiul 2, a urmat chimioterapie, radioterapie si hormonoterapie. Acum se pare ca a recidivat, se observa la unul dintre sini pinze ca de paianjen si la celalt un nodul dureros. A stat de vorba cu un doctor homeopat care a asigurat-o ca printr-un tratament de citeva luni va scapa cum se spune basma curata! Ce tratament credeti ca ar putea urma?Tot ce a facut din medicina normala a fost in zadar
2 comentarii
0
30-10-2009, ora 18:25
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Să consulte medicul care i-a spus ceea ce aţi spus dvs. şi să ia acel tratament. Foarte bun pentru cancer la sân este şi unguentul cu Mărul Lupului; documentaţi-vă cu privire la el!

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
17-11-2009, ora 23:41
o zi buna
Nu este medic/terapeut
o zi buna
In afara de tratamentul la medicul homeopat, este recomandabil sa isi faca si investigatii paraclinice cat mai non-invazive posibil (macar o ecografie mamara) si niste markeri tumorali. De asemenea, o vizita la specialist, cu rezerva sa nu se streseze de tonul extrem de alarmant/cinic/fara delicatete pe care, din pacate, multi medici il practica in zilele de azi.
In afara tratamentului strict homeopat, de mare importanta in astfel de patologii au si mancarea, aerul si miscarea. Si nu in ultimul rand, partea psihica - necesitatea rezolvarii problemelor personale, pentru a depasi problema actuala si a nu mai recidiva.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.