cand am ramas insarcinata?

31-10-2010
roskna
Nu este medic/terapeut
roskna
buna ziua.am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta.sunt proaspata mamica.am nascut pe 18 oct. si am intrat intr-o mare dilema.eu si sotul meu ne cunoastem de mult timp, dar abia in ianuarie, cam pe 20, am avut primul contact sexual, (neprotejat si nu m-a ferit.abia mi se terminase menstrruatia.)nu ma gandeam vreodata ca o sa fim impreuna.inainte de asta, mi-am facut un test sa vad daca sunt insarcinata sau nu, si a iesit negativ.pe 8 februarie, adica dupa contact, testul avea doua linii, dar cea de-a doua se vedea f putin, stearsa.timp de 4 ani, pana sa fiu cu actualul sot, m-am protejat continuu.pe 22 februarie, am fost la control si mi-a zis ca am 3-4 saptamani.voiam sa fac avort.dar mi-a fost f frica.mai facusem unul cand aveam 17 ani.acum am 21.mi-a fost teama ca nu o sa mai pot face copii si mi-a fost si mila sa mai omor un copilas.chestia e ca nu ma gandeam ca o sa raman cu actualul sot(intre timp, ne-am casatorit fiindca am decis sa pastrez copilul) si mi-e frica sa nu fi facut o gafa mare.eu am mai fost cu cineva inainte de sotul meu.nu ma gandeam ca as fi putut ramane insarcinata cu el.mi-am facut test.si era negativ.au inceput sa se auda multe vorbe rele in jurul meu, iar acum traiesc intr-o mare dilema.nu stiu ce sa mai fac.de ex. dupa contactul sexual, abia in 40 de zile iti poti da seama ca esti insarcinata, iar atunci cand iti dai seama ai deja o luna???chiar nu mai inteleg...este sau nu copilul sotului meu..???il iubesc f mult si as innebuni sa stiu ca nu este al lui.m-am bazat pe testul ala...of...nu stiu ce sa mai fac.nu am cu cine vb...nu mi-a explicat nimeni niciodata...chiar nu stiu.mi-e frica si mi-e rusine sa-l mai privesc in ochi...nu merita asta...ii tot spun tati(se vede ca tine mult la fetita mea, la fel si eu, indiferent care ar fiu tatal, e o parte din mine).ce sa ma mai fac???am innebunit de tot!!!
5 comentarii
0
31-10-2010, ora 22:27
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Să pornim de la următoarele premize:
1) Testul de sarcină este pozitiv dacă se vede a doua linie (nu conteaza ca e roz).
2) In urma unui consult, un medic v-a spus pe 22 februarie ca aveti 3-4 saptamani.

Cele două informaţii sunt concordante (vârsta apreciată este întotdeauna puţin mai mare decât în realitate).

Prin urmare, aţi rămas gravidă după data de 20 ianuarie. Este posibil chiar atunci, deşi este mai probabil la câteva zile după aceea.
0
01-11-2010, ora 12:14
roskna
Nu este medic/terapeut
roskna
va multumesc din suflet pentru ajutor.nu stiam ce sa mai fac.va multumesc incca o data!
0
02-11-2010, ora 21:55
pups
Nu este medic/terapeut
pups
buna ziua!!!!!! ma puteti ajuta????? cind a avut loc dezvirginarea a decurs fara singerare, dc???? dureri insuportabile la fel nau fost, cum poate fi posibil????? e normal asa ceva???? multumesc anticipat!!!!!
0
04-11-2010, ora 07:55
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Rareori, explicatia este data de o varianta de himen numit "himen elastic" sau "himen complezent", care se da la o parte, astfel incat nu apar nici dureri, nici sangerare.

Mult mai frecvent in zilele noastre, explicatia este data de folosirea tampoanelor interne de tip ob, care, folosite de fete virgine, duc la ruptura prematura a himenului.
0
24-08-2011, ora 18:15
bruneta, tha
Nu este medic/terapeut
bruneta, tha
buna, va rog sa ma ajutati si pe mine cu ceva!!!

acum o saptamana am avut pentru prima oara o relatie sexuala cu prietenul meu, la inceput nu a folosit prezervativul, dar dupa ce a inceput a penetra normal l-a folosit...este posibil sa fi ramas insarcinata???


va roogg mult ajutati-ma, dati-mi un raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sarcina săptămâna 1
  • Sarcina săptămâna 2
  • Sarcina săptămâna 3
  • Sarcina săptămâna 4
  • Sarcina săptămâna 5
  • Sarcina săptămâna 6
  • Sarcina luna II
  • Sarcina luna III
  • Menstruația peste sarcină
  •