cand este sigur ?

18-05-2006
drea
Nu este medic/terapeut
drea
salut ma numesc drea am 18 ani si folosesc anticonceptionale ( 21)doctorul mi-a recomandat sa incep administrarea lor din prima zi de ciclu..ceea ce am si facut...dar nu stiu sigur cand pot avea contact sexual fara problemele ejacularii.am inteles ca dupa 7 zile de administrare...este adevarat? daca da atunci aceasta metoda de 7 zile se aplica si dupa ce am facut acea pauza intre cele 21 de pilule luate ?
4 comentarii
0
18-05-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Dreea, daca ai inceput sa iei anticonceptionale din prima zi de menstra, esti protejata inca de atunci. Pauza de 7 zile dintre folii este acoperita ca efect contraceptiv de folia luata inainte de ea(daca ai luat pastilele corect)
0
18-05-2006, ora 00:00
drea
Nu este medic/terapeut
drea
va multumesc pentru ajutorul acordat...dar mai am o intrebare medicul mi-a recomandat contraceptivele "yasmin" iar pe prospect scrie ca daca fumez ar trebui sa ma adresez medicului inainte de a incepe sa iau pilulele.dar medicul nu mi-a zis nimik legat de fumat.nu am mai fumat de cand am inceput sa iau pilulele dar as vrea sa sctiu daca ma apuc din nou de fumat o sa fiu in pericol?
0
22-05-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Ar fi foarte bine, daca tot ai reusit sa te lasi de fumat, sa nu te reapuci. Totusi, daca tii musai, cauta sa fumezi sub 10 tigari/zi.
Probleme sunt daca ai peste 35 ani.
0
02-06-2006, ora 00:00
goguioan
Nu este medic/terapeut
goguioan
Foloseste Testerul Donna pentru determinarea ovulatiei, pe baza de saliva. Poti constata, singura, in 5 minute, daca ai ovulatie sau nu. Daca ai ovulatie poti sa faci sex si sa ramai gravida. Daca nu ai ovulatie poti sa faci sex fara teama de a ramane gravida. Daca nu ai ovulatie pe parcursul unei luni trebuie sa consulti un medic, urgent. Testerul este usor, cat un ruj, poate fi purtat in poseta, nu are contraindicatii, nu contravine religiilor, este testat clinic, este evaluat de OTDM si autorizat de Ministerul Sanatatii. Procentul de protectie este mult mai mare folosind testerul. Nu-ti afecteaza sanatatea ca pilulele. Nu are contraindicatii. Folosesti putina saliva.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •