Cand isi fac efectul anticonceptionalele?
Am inceput sa iau anticonceptionale Karissa in prima zi a menstruatiei asa cum scrie in prospect si le-am luat corect in fiecare zi. Va rog sa-mi spuneti dupa a cata zi din momentul administrarii anticonceptionalelor acestea isi fac efectul. Mentionez ca eu am avut contact sexual neprotejat dupa a 4-a pastila. E posibil sa raman insarcinata? Multumesc!
8 comentarii
nu cred ca după a 4 a e posibil...
stie careva dc cand am contact sexual cu iubitul meu sangerez putin..nu inteleg dc are cnv idee??mentionez ca iau anticonceptionale.are vreo legatura???
sh eu sangerez...c anticonceptionale iei? eu sangerez apr de fiekre data..
Iau anticonceptionale Karissa, dupa cum am mai mentionat intr-un comentariu anterior, dar mai am 3 pastile de luat si am inceput sa sangerez. As vrea sa-mi explice si mie cineva daca e normal si ce se intampla de fapt cu organismul meu.
Imi pun intrebarea: daca mi-a venit menstruatia, ce sa fac? Sa iau si cele 3 pastile si apoi sa fac pauza de 7 zile? E corect asa? Astept un raspuns. Multumesc!
Imi pun intrebarea: daca mi-a venit menstruatia, ce sa fac? Sa iau si cele 3 pastile si apoi sa fac pauza de 7 zile? E corect asa? Astept un raspuns. Multumesc!
un blisture de contraceptive odata inceput trebuie luat pina la capat pina la ultima pastiluta, singerarile vaginale in timpul administrarii contraceptivelor sunt posibile.de obice trec dupa administrare de 3-4 lunia contraceptivului, dar daca singerarile sunt abundente...trebuie sa mergeti la ginecolog..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3efectele pe termen lung ale anticonceptionalelor
- 59pot sa fiu insarcinata?
- 18E insarcinata daca sperma care a fost ejaculata in exterior se prelinge in vagin? Raspunsuri, va rog
- 2sex in prima zi dupa terminarea menstruatiei
- 4am simptomele de sarcina... oare sunt insarcinata?
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 6E posibil sa fi ramas insarcinata?va rog un raspuns
- 7sunt ingrijorata, poate fi vorba despre o sarcina?
- 3ne-am jucat in perioada mea fertila, ce riscuri sunt?:(
- 3Anticonceptionalele yaz!va rog
- 10Exista vreun risc???
- 5Risc de sarcina?
- 8sarcina? o parere va rog.. :)
- 7please help: i-a intarziat menstruatia sau e insarcinata?
- 0credeti ca este o sarcina
- 5Se poate sa fiu insarcinata??
- 2e posibil sa fie prietena mea gravida?
- 0Posibila sarcina?
- 0informatii contraceptive Milligest
- 0Întrebare pastile Qlaira
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata? contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: