cand pot reluat tratamentul cu microginon?

am luat microginon si am facut pauza 3 luni si acum as vrea sa il iau din nou.din a cata zi a menstrei sa incep si dupa cat timp pot avea primul contact neprotejat?
3 comentarii

Puteţi începe oricând din prima până în a 5-a zi de mentruaţie. Este preferabil să începeţi chiar în ziua a 5-a. Nu este nevoie de protecţie specială dacă ciclul este normal. Dacă ciclul este ieşit din comun de scurt (23 de zile sau mai puţin), atunci trebuie să recurgeţi la contact protejat în primele 7 zile de administrare.

Va rog sa ma ajutati. De ceva timp am o secretie vaginala si dureri de ovare si abdomen. E ceva fff grav? E vorba de cancer?Sunt disperata. URmez un tratament cu anticonceptionale microginon.Multumesc mult

Nu trebuie sa va ganditi tocmai la cancer. Desigur, un consult ar fi necesar, probabil că şi un examen de secreţie vaginală ar putea ajuta diagnosticului. Oricum acestea sunt lucruri care trebuie făcute de 2 ori pe an atâta vreme cât luaţi anticoncepţionale.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3la logest pauza?
- 3Cat se face pauza dupa 3 ani de antic.?
- 2e recomandat sa fac pauza de la anticonceptionale?
- 3in pauza 7 zile esti protejata?
- 6sunt protejata si in cele 7 zile de pauza?
- 2am ramas insarcinata in perioada pauzei la anticonceptionale?
- 3in perioada de pauza sunt protejata in continuare?
- 11intarzierea menstruatiei, pauza la anticonceptionale, test de sarcina negativ...
- 4pauza la anticonceptionale
- 4pauza de 7 zile si menstruatia
- 0pauza in contraceptie
- 3pauza anticonceptionale-raspuns urgent va rog mult!!!!
- 5Pauza la anticonceptionale.. menstruatia nu vine
- 5Sarcina sau nu ?!
- 1Pot ramane insarcinata?
- 1Pauza anticonceptionale
- 2Pauza 8 zile anticonceptionale
- 0pauza mai mare de 8 zile contraceptive yasmine
- 0Cand pot reincepe anticonceptionalele?
- 0Anticonceptionale yasmin
Mai multe informații despre: pauza la anticonceptionale