Candida

13-02-2017
SaraSofia
Nu este medic/terapeut
SaraSofia
Buna. Ma numesc Sara si am o secrectie albicioasa si branzoasa urat mirositoare si iritatii. Dupa cum m-am documentat arata ca candida. Am un iubit si facem sex destul de des. As vrea sa ma duc la ginecolog dar mi-e frica pentru ca nu mai sunt virgina si parintii mei nu stiu. Daca spun ginecologului ca sunt inca virgina ma controleaza sa afle cauza acestei secretii sau imi da doar un tratament fara sa se uite. Va rog raspundeti.
1 comentarii
0
19-02-2017, ora 22:38
oneask
Nu este medic/terapeut
oneask
Salut,
Cati ani ai, Sara? (Nu fac parte din comisia de judecata si nimeni nu are dreptul sa te judece, doar intreb, vei vedea de ce...).

De retinut:

1. Daca nu esti Foarte mica, nu cred ca ai nevoie de parinti ca sa mergi la ginecolog.
2. Daca crezi tu <ca "ca candida"> arata, nu inseamna ca e chiar o candidoza.
3. Daca totusi e candidoza vaginala si nu o tratezi corect, e posibil sa devina o infectie sistemica si sa ingrosi randurile celor care se plang ca de ani de zile nu pot scapa de ea.
4. De sex protejat ai auzit? Dar de BTS?

Daca mergi la ginecolog te va consulta indiferent de ce ii spui tu. Problema e ca omului aluia nu-i pasa de virginitatea ta ci de sanatatea ta!
Gandeste-te, o decizie gresita de acum iti poate afecta negativ toate viata (atat sexuala cat si medicala si sociala).
Deci, mergi la medic!
Dupa ce rezolvi problema, poate ai o discutie mai deschisa si cu mama, cu siguranta ar avea sa-ti dea niste sfaturi bune! Te asigur ca in ea vei gasi cel mai bun suport, indiferent de situatie!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratamentul candidozei vaginale cu iaurt - funcționează?
  • Candidoza vaginală recurentă - opțiuni de tratament și sfaturi utile
  • Un tratament mai eficient pentru candidoza vaginală
  •