Candida + Gardnerella nu functioneaza nici un tratament!
Buna ziua! Indraznesc sa va cer ajutorul, sunt intr’o situatie disperata. Acum 6 saptamani mi’a aparut o usturime vaginala- fara alte simptome si de atunci nu reusesc sa scap de ea. La contactul sexual ( tot timpul protejat si cu acelasi partener) devin si mai acute. Am facut analize si mi’a iesit si candida si gardnerella primul doctor m’a curatat cu betadina si mi’a dat tratament cu canesten gyn uno doza unica si fluconazol doua doze la interval de 3 zile, nu a functionat. Al doilea doctor mi’a dat meclon - care mi’a inrautatit situatia cu fluconazol si spalaturi cu tantum rosa nu a functionat. Al 3 lea doctor mi’a dat ovule fluomizin sunt la al4 lea ovul si nu vad nici o imbunatatire. Simt ca o iau razna va rog din suflet ajutati’ma. Multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna ziua !
Multumim pentru apel si sinceritate !
Va recomand sa faceti urmatorii pasi :
1. sa va investigati
2. daca medicii la care ati mers va propun aceeasi abordare prin tratament simptomatic (la incercare..) va recomnad insistent punctul 1
3. FACETI INVESTIGATII : vedeti protocolul clinic ministerul sanatattii , , INFECTIILE UROGENITALE LA FEMEI'' si recomandari respective
4. Consultati in sfirsit in medic ginecolog care sa ceara din start investiigatii corespunzatoate virstei si starii fiziologice ( adolescenta / maturitate, sarcina, premenopauza, menopauza, senilitate etc )
5. Faceti toate acestea si veti un rezultat pozitiv si de curind si o rezolvare !
MULTA SANATATE VA DORIM !
Cu respect Dr. ADRIAN SADOVNIC
Multumim pentru apel si sinceritate !
Va recomand sa faceti urmatorii pasi :
1. sa va investigati
2. daca medicii la care ati mers va propun aceeasi abordare prin tratament simptomatic (la incercare..) va recomnad insistent punctul 1
3. FACETI INVESTIGATII : vedeti protocolul clinic ministerul sanatattii , , INFECTIILE UROGENITALE LA FEMEI'' si recomandari respective
4. Consultati in sfirsit in medic ginecolog care sa ceara din start investiigatii corespunzatoate virstei si starii fiziologice ( adolescenta / maturitate, sarcina, premenopauza, menopauza, senilitate etc )
5. Faceti toate acestea si veti un rezultat pozitiv si de curind si o rezolvare !
MULTA SANATATE VA DORIM !
Cu respect Dr. ADRIAN SADOVNIC
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Candidoza sau nu!!! Nu scap
- 7candidoza vaginala - sfaturi
- 0candida recurentă?
- 5Candida
- 0ajutor!! candidoza revine tot mai des
- 2Ajutati-ma. Secretie vaginala ca o branza
- 3Test de secretie pentru candida
- 1taieturi si ulceratii vaginale
- 0candida recurenta
- 1Usturime in zona intima
- 1Usturime vaginala si usoare dureri abdominale
- 0Gardnerella Vaginalis - riscuri de transmisie?
- 1Candidoza sau ceva mai grav?
- 2Zona genitala sensibila
- 1Candida se tot repeta!
Mai multe informații despre: Candidoza vulvo-vaginala candidoza vaginala gardnerella vaginalis usturime vaginala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: