Candida genitala? | Forumul Medical ROmedic

Candida genitala?

06-11-2009
alina_ro
Nu este medic/terapeut
alina_ro
As dori un raspuns la intrebarile mele.. de curand vaginul meu secreta o substanta alb galbuie, ca branza, si urat mirositoare.. Plus ca am mancarimi in zona aia, si in seara asta m-a si usturat putin cand am urinat. Acum.. partea rea e ca am 17 ani, mi-e rusine si frica sa merg la un ginecolog.. iar mamei mele nu vreau sa ii spun. Am citit undeva ca e bine sa fac si spalaturi locale cu ceai de musetel sau galbenele.. Vaa rog un raspuns cat mai repede.. nu stiu ce sa fac !
3 comentarii
0
07-11-2009, ora 13:03
cristina_mec
Identitate neconfirmată
cristina_mec
Daca e vb de candida poti incerca sa faci bai cu apa in care ai dizolvat bicarbonat, dac dispare iritatia atunci e candida daca nu va trebuii sa faci un control ginecologic pt a vedea despre ce e vorba, si ceaiul de galbenele e bun.

Multa sanatate!
0
07-11-2009, ora 18:49
alina_ro
Nu este medic/terapeut
alina_ro
Multumesc mult de recomandari Cristina ! Dar vroiam sa mai stiu daca candida se trateaza vreodata.. sau apare asa la un interval de timp ? pentru ca mi s-a mai intamplat asa acum cateva luni..
0
18-12-2009, ora 13:00
ella07
Nu este medic/terapeut
ella07
daca ai candida, trebuie sa mergi la un doctor ginecolog.el este singurul care iti poate da un tratament adecvat.noi incercand acasa sa scapam de candidoza, reusim, insa pe o durata mica de timp sh apoi reapare.nu trebuie sa afle mama ta, vb cu o pers care are peste 18 ani, sa te insolteasca.iti iei trimitere de la medicul de familie si te duci.sh eu am patit la fel in pana nu am ajuns la ginecolog nu mi-a trecut.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: