Candida genitala - fara contact sexual
Buna. Am si eu o nelamurire. Am facut candida iar medicul a specificat fara contact sexual. Bun. Stiu ca vaginal nici cu prezervativ nu e ok. Dar totusi ma gandeam sexul anal protejat nu ar fi ok? Dar neprotejat?
In tot cazul masturbarea reciproca trebe sa fie ok...nu?
Mersi anticipat
In tot cazul masturbarea reciproca trebe sa fie ok...nu?
Mersi anticipat
7 comentarii
Nu stiu cat de indicat ar fi sexul anal, mai ales ca e destul de riscant deoarece pot sa apara fisuri anale, iar cu timpul, hemoroizi. Masturbarea reciproca cred ca e mai indicata data fiind situatie. De curiozitate numai, cum e sexul anal ca nu am experimentat vreodata...
Eu stiu ca daca ambii parteneri sunt grijulii e ok. Riscuri sunt la orice. E fain daca exista pasiune, te simti increzatoare, esti relaxata. Trebuie sa iti dai putin drumul. Putin vin si lubrifiant vor ajuta ;))
Hmmmm, am tot citit, m-am documentat insa recunosc ca nu stiu daca as avea curajul sa incerc...
Vai dar nu va puteti abtine?O saptamana cat dureaza tratamentul?Mai ai chef cand ai acele mancarimi si secretia aia branzoasa?
Ei nu trebuie sa judecam, poate ca unii se abtin mai greu...
Nu judec, dar ma gandesc ca are totusi o afectiune, si ar trebui sa se concentreze pe rezolvarea problemei, nu pe cum sa aiba placeri..
Poate pentru unii placerea e mai presus ca sanatatea, nu stim ce fel de partener are sau cat de mult le place lor sa faca sex. Asta e, unii rezista mai mult altii mai putin. Insa in momentul in care e vorba de sanatate ar trebui sa fim totusi mai grijulii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5candida si multe altele care nu le intelegem
- 0Candidoza sau scabie, sau ambele
- 8Posibila sarcina? Un sfat urgent, va rog!
- 4tratament candida genitala
- 3vaginita, candida...?
- 0Candidoza sau hpv?
- 2am candida?
- 2candida sau iritatie
- 0micoza si candidoza vaginala sunt lucruri diferite?
- 4Gardnerella Vaginalis
- 12Sunt incredibil de speriata si am nevoie de un raspuns urgent...
- 2Candidoza si Trichomonas
- 0Cum sa scap de candida ce ami apare frecvent ?
- 2ulei de cimbru impotriva candidei
- 1Candida genitala
- 3Test de secretie pentru candida
- 4Nu am facut sex de.6 ani
- 0Candida de la deshidratare
- 1Candidoza vaginala, tratament Flucoric
Mai multe informații despre: Candidoza genitala abstinenta sexuala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: