Candida genitala - fara contact sexual | Forumul Medical ROmedic

Candida genitala - fara contact sexual

12-07-2011
ana171
Nu este medic/terapeut
ana171
Buna. Am si eu o nelamurire. Am facut candida iar medicul a specificat fara contact sexual. Bun. Stiu ca vaginal nici cu prezervativ nu e ok. Dar totusi ma gandeam sexul anal protejat nu ar fi ok? Dar neprotejat?
In tot cazul masturbarea reciproca trebe sa fie ok...nu?
Mersi anticipat
7 comentarii
0
12-07-2011, ora 09:25
mihaelaberea
Nu este medic/terapeut
mihaelaberea
Nu stiu cat de indicat ar fi sexul anal, mai ales ca e destul de riscant deoarece pot sa apara fisuri anale, iar cu timpul, hemoroizi. Masturbarea reciproca cred ca e mai indicata data fiind situatie. De curiozitate numai, cum e sexul anal ca nu am experimentat vreodata...
0
12-07-2011, ora 10:05
ana171
Nu este medic/terapeut
ana171
Eu stiu ca daca ambii parteneri sunt grijulii e ok. Riscuri sunt la orice. E fain daca exista pasiune, te simti increzatoare, esti relaxata. Trebuie sa iti dai putin drumul. Putin vin si lubrifiant vor ajuta ;))
0
12-07-2011, ora 10:10
mihaelaberea
Nu este medic/terapeut
mihaelaberea
Hmmmm, am tot citit, m-am documentat insa recunosc ca nu stiu daca as avea curajul sa incerc...
0
12-07-2011, ora 11:23
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Vai dar nu va puteti abtine?O saptamana cat dureaza tratamentul?Mai ai chef cand ai acele mancarimi si secretia aia branzoasa?
0
12-07-2011, ora 11:57
mihaelaberea
Nu este medic/terapeut
mihaelaberea
Ei nu trebuie sa judecam, poate ca unii se abtin mai greu...
0
12-07-2011, ora 17:02
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Nu judec, dar ma gandesc ca are totusi o afectiune, si ar trebui sa se concentreze pe rezolvarea problemei, nu pe cum sa aiba placeri..
0
13-07-2011, ora 07:55
mihaelaberea
Nu este medic/terapeut
mihaelaberea
Poate pentru unii placerea e mai presus ca sanatatea, nu stim ce fel de partener are sau cat de mult le place lor sa faca sex. Asta e, unii rezista mai mult altii mai putin. Insa in momentul in care e vorba de sanatate ar trebui sa fim totusi mai grijulii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Efectele lipsei activității sexuale
  •