Candida in urma tratamentelor cu antibiotice
In urma analizelor facute, deoarece observam de mult timp scurgerile neplacute am aflat ca am candida din cauza tratamentelor pe care le-am facut din cauza rinichilor (infectie urinara, flux reflux vezica uretral activ grad 1)cu timpul am facut tratamente cu componente de culturi lactice dar tot timpu in urma racelilor (sunt mai sensibila) candida reapare. O am de cand eram copil, 12 ani. Posibil sa ma afecteze in conceperea copilului? Ce e de facut?
2 comentarii
Buna ziua,
In mod normal Candidoza nu afecteaza sarcina sau conceptia unui copil dar este necesar sa mergeti la un medic ginecolog pentru a va da un tratament specific organismului dumneavoastra!
O zi placuta!
In mod normal Candidoza nu afecteaza sarcina sau conceptia unui copil dar este necesar sa mergeti la un medic ginecolog pentru a va da un tratament specific organismului dumneavoastra!
O zi placuta!
Buna ziua.in trecut am mai avut candida.iar acum.o luna si jumatate am inceput sa am mancarimi in zona vaginala din nou.am efectuat cultura col si papanicolau
La cuktura col a iesit candida prezent.mi sa dat ovuke econazol si crema canesten.insa, la papanicolau a iesit: alte modificari non neoplazice, modificari celulare reactive asociate cu procese inflamatorii( inclusiv procese reparatorii normale). Diagnostic descriptiv: celule superficiale, intermediare reactive, frecvente granulocite, mucus, bacili.Daca imi puteti spune ce inseamna a6cest lucru?
La cuktura col a iesit candida prezent.mi sa dat ovuke econazol si crema canesten.insa, la papanicolau a iesit: alte modificari non neoplazice, modificari celulare reactive asociate cu procese inflamatorii( inclusiv procese reparatorii normale). Diagnostic descriptiv: celule superficiale, intermediare reactive, frecvente granulocite, mucus, bacili.Daca imi puteti spune ce inseamna a6cest lucru?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Infectie si antibiotice
- 3exces de antibiotice?
- 4Antibiotic si pilula de a doua zi
- 1antibiotice si menstruatia
- 5iritatie in zona genitala in urma unui tratament cu antibiotice
- 4dureri stomac in timpul antibioticelor
- 2Tratament antibiotic... ganglioni foarte mariti
- 1Ciclul menstrual si antibioticele
- 0tratament cu antibiotic si lipsa erectie
- 0antibiotic - sarcina
- 2Mi s-a spus ca am ciuperca in git de la medicamente
- 5Antibioticele vs Xanax & Escitalopram
- 1Tratament candida si alcool
- 1amoxicilina in sarcină!
- 4Povestea nu se termina: lactatele si influenta ( negativa? ) asupra antibioticelor
- 3Test de secretie pentru candida
- 2Candidoza
- 2Candida si ovule nistatin
- 0Candida de la deshidratare
- 1Candida + Gardnerella nu functioneaza nici un tratament!
Mai multe informații despre: antibioticele candidoza vaginala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: