Candida in urma tratamentelor cu antibiotice
In urma analizelor facute, deoarece observam de mult timp scurgerile neplacute am aflat ca am candida din cauza tratamentelor pe care le-am facut din cauza rinichilor (infectie urinara, flux reflux vezica uretral activ grad 1)cu timpul am facut tratamente cu componente de culturi lactice dar tot timpu in urma racelilor (sunt mai sensibila) candida reapare. O am de cand eram copil, 12 ani. Posibil sa ma afecteze in conceperea copilului? Ce e de facut?
2 comentarii
Buna ziua,
In mod normal Candidoza nu afecteaza sarcina sau conceptia unui copil dar este necesar sa mergeti la un medic ginecolog pentru a va da un tratament specific organismului dumneavoastra!
O zi placuta!
In mod normal Candidoza nu afecteaza sarcina sau conceptia unui copil dar este necesar sa mergeti la un medic ginecolog pentru a va da un tratament specific organismului dumneavoastra!
O zi placuta!
Buna ziua.in trecut am mai avut candida.iar acum.o luna si jumatate am inceput sa am mancarimi in zona vaginala din nou.am efectuat cultura col si papanicolau
La cuktura col a iesit candida prezent.mi sa dat ovuke econazol si crema canesten.insa, la papanicolau a iesit: alte modificari non neoplazice, modificari celulare reactive asociate cu procese inflamatorii( inclusiv procese reparatorii normale). Diagnostic descriptiv: celule superficiale, intermediare reactive, frecvente granulocite, mucus, bacili.Daca imi puteti spune ce inseamna a6cest lucru?
La cuktura col a iesit candida prezent.mi sa dat ovuke econazol si crema canesten.insa, la papanicolau a iesit: alte modificari non neoplazice, modificari celulare reactive asociate cu procese inflamatorii( inclusiv procese reparatorii normale). Diagnostic descriptiv: celule superficiale, intermediare reactive, frecvente granulocite, mucus, bacili.Daca imi puteti spune ce inseamna a6cest lucru?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Azitrox 500 - cum se ia?
- 2candida? ce alt tratament va rog
- 3ibuprofenul este antibiotic?
- 1antibiotice, balonari, constipatie si diaree
- 2Intarziere in luare antibioticului! Un sfat va rog!!
- 7Antibiotic Ciprinol - este dificil de luat ?
- 0Antibiotice timp de 2 sapt si AC
- 0antibiotice+ capsule pt marimea potentei
- 0posibil sa fie o reactie adversa la antibiotic?
- 4Gardnerella Vaginalis
- 1determinari hormonale si antibiotice
- 2Tratamentul impotriva Candidei infuenteaza efectul anticonceptionalelor Karissa?
- 1secretie maronie inainte de menstruatie si candida
- 0candida
- 5Candida
- 0Sarcina si Wilprafen 500, Klion D100
- 3Candidoza! Urgentaa
- 2Zona genitala sensibila
- 2Urologie - Axitrox pentru suspiciune de Clamidya?
- 0Sunt racita, necesit antibiotic?
Mai multe informații despre: antibioticele candidoza vaginala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: