candidoza sau nu?
buna ziua! am nevoie de cateva sfaturi daca aveti buna placere sa mi le oferiti... in primul rand.. de ceva timp am o scurgere vaginala abundenta tot timpul zilei iar de cateva zile sangerez la contactul sexual..(2contacte).. nu am mancarimi si nici alte simptome, ... am fost la medic si mi-a prescris: canesten gyn pentru 3 zile... canespor crema 10 mg si fluconazole teva 1 capsula, 2 cutii.. una si pentru prietenul meu... in primul rand eu una nu sunt sigura ca este candidoza desi asa mi s-a spus.. totusi inca mai am o urma de indoiala.. voi ce credeti?... a doua intrebare, astazi am cumparat acest tratament dar nu l-am inceput pentru ca mie cam maine trebuie sa-mi vina menstruatia... mi s-a spus sa incep daca nu imi vine in 3 zile.. dar n-am de unde sa stiu exact asa ca mai bine nu ma risc... intrebarea e alta dupa terminarea ciclului menstrual la cat timp pot sa incep tratamentul? multumesc anticipat!
1 comentarii
Buna ziua,
Este necesar sa faceti un examen de secretie vaginala, in urma caruia se poate afla daca este candidoza sau nu. In cazul in care este prezenta candidoza puteti incepe tratamentul imediat dupa menstruatie.
O zi placuta!
Este necesar sa faceti un examen de secretie vaginala, in urma caruia se poate afla daca este candidoza sau nu. In cazul in care este prezenta candidoza puteti incepe tratamentul imediat dupa menstruatie.
O zi placuta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 30candida de la ce se face?
- 3de cand iau yasmin si de atunci nu mi se mai opreste ciclu
- 4candida genitala la fetita de 7 ani
- 7tratament candidoza pls
- 4am candidoza sau altceva?
- 3candidoza... si intarzierea menstruatiei
- 4Candidoza genitala - tratament eficient?
- 1colpita micotica, candida si inflamatie
- 9Nu mai scap de candida. Ce e de facut?
- 7Infectie urinara?
- 1negi genitali - candida - secretii abundente - ganglion inghinal
- 3Cum se vac spalarile interne inainte sau dupa introducerea ovulului?
- 5Problema in zona intima.
- 6prurit si roseata vaginala.. cred ca e candida
- 1Aciclovir uz intern?
- 2Candidoza si Trichomonas
- 0ajutor!! candidoza revine tot mai des
- 1Ovule Macmiror si candida
- 0Probleme de sanatate, usturime si disconfort in timpul actului
- 0Candida de la deshidratare
Mai multe informații despre: Candidoza genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: