Candidoza vaginala | Forumul Medical ROmedic

Candidoza vaginala

06-06-2015
Tedteddy
Nu este medic/terapeut
Tedteddy
Acum doua saptamâni am terminat un tratament cu antibiotice fara sa iau probiotice. Dupa cateva zile am observat niste secretii albe, cremoase si putin mai abundente decat de obicei, însă nu le-am luat in seama, pana acum 3 zile, cand secretiile au capatat un aspect asemanator cu branza. Au inceput si mancarimile, iar zona de la intrarea in vagin este putin inflamata. Am fost la farmacie, si mi s-a recomandat un tratament cu Flucovim 150mg, 2 capsule la 3 zile, Lomexin 600mg, 1 capsula intravaginala in prima zi, si Lomexin crema in afara vaginului dimineata si seara, pe duratata tratamentului.
As vrea va rog sa mi spune-ţi daca tratamentul este bun si daca nu, ce ar trebui sa iau ? Menţionez ca am inceput tratamentul recomandat de farmacista aseara.
Multumesc anticipat!
1 comentarii
0
12-06-2015, ora 17:28
Constance_ionescu
Nu este medic/terapeut
Constance_ionescu
buna, sa stii ca tratamentul e diferit pentru fiecare pacient si exista mai multe marci de medicamente care au aceeasi substanta activa. Daca ai fost doar la farmacie nu e bine, pentru ca e nevoie sa ti se faca o analiza de secretie, sa vada ce fungi sunt acolo si apoi sa ti se dea medicamentul potrivit care sa actioneze specific. iti zic asta pentru ca si eu am luat tratament dupa ureche initial si mai rau am facut. -*. apoi sa ai grija sa-ti intaresti sistemul imunitar pentru ca daca acesta este puternic nu mai ai niciun dereglaj. multa sanatate.

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Un tratament mai eficient pentru candidoza vaginală
  •