Care e cel mai bun antidepresiv pentru TOC?Ce antidepresiv e cel mai eficient?

Buna seara/ziua.Care este cel mai bun antidepresiv pentru tulburare obsesiv compulsiva?Ma refer cel care are o rata mare de vindecari/ameliorari per pacient?Banuiesc ca s-au facut analize/studii..
Eu iau venlafaxina si escitalopram, la inceput era cat de ok, acum ma simt groaznic, compulsii la greu si obsesii pe langa asta mai am si schizofrenie dar nu am vreun simptom al ei, fiind sub tratament si cu Rispolept Consta.
Ce antidepresiv as putea sa iau ca sa imi fie bine, adica sa ii sugerez poate doctorul sa mi-l dea sau ceva de genul?Ca nu prea am incercat foarte multe antidepresive.Sertralina, Prozac, Paroxetina?
Am incercat doar venlafaxina, escitalopram si fevarin si nu mai merge.Iar in trecut cand eram copil mai incercasem cateva dar nu imi mai amintesc care si nu ma ajutasera asa mult.Ce as putea lua sa imi fie si mie bine la TOC?
Antidepresivele conteaza foarte mult la TOC nu?Voi cei cu TOC ce luati si v-a ajutat?
Eu iau venlafaxina si escitalopram, la inceput era cat de ok, acum ma simt groaznic, compulsii la greu si obsesii pe langa asta mai am si schizofrenie dar nu am vreun simptom al ei, fiind sub tratament si cu Rispolept Consta.
Ce antidepresiv as putea sa iau ca sa imi fie bine, adica sa ii sugerez poate doctorul sa mi-l dea sau ceva de genul?Ca nu prea am incercat foarte multe antidepresive.Sertralina, Prozac, Paroxetina?
Am incercat doar venlafaxina, escitalopram si fevarin si nu mai merge.Iar in trecut cand eram copil mai incercasem cateva dar nu imi mai amintesc care si nu ma ajutasera asa mult.Ce as putea lua sa imi fie si mie bine la TOC?
Antidepresivele conteaza foarte mult la TOC nu?Voi cei cu TOC ce luati si v-a ajutat?
2 comentarii

Bună ziua!
Cel mai bun e cel pe care ți-l recomandă medicul și urmărindu-te vede o evoluție mai bună. Fiecare om reacționează diferit, ce face bine unui pacient, altuia poate să-i facă rău. E nevoie de o bună colaborare între medic și pacient, astfel încât pacientul să-i comunice orice senzație apărută pe timpul luării unui anumit tip de medicament.
Cel mai bun e cel pe care ți-l recomandă medicul și urmărindu-te vede o evoluție mai bună. Fiecare om reacționează diferit, ce face bine unui pacient, altuia poate să-i facă rău. E nevoie de o bună colaborare între medic și pacient, astfel încât pacientul să-i comunice orice senzație apărută pe timpul luării unui anumit tip de medicament.

Mi-a dat Prozac.E bun?Ce parere aveti despre el?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 100Tulburare obsesiv-compulsiva - Partea a IV-a
- 23TOC si religia
- 202Tulburare obsesiv-compulsiva - Partea IX-a
- 4tulburari sexuale in urma unei depresii
- 3Cum sa scap de tulburarea obsesiv compulsiva?
- 8tratament TOC si anxietate
- 13Simt ca nu mai pot..TOC
- 5Care sunt tehnicile si metodele sa inving sau sa ameliorez TOC-ul meu suparator?
- 15Cum scap de tulburarea obsesiv-compulsiva
- 9Nevroza obsesiv compulsiva
- 8Copil de 14 ani - probleme in special dimineata
- 8Va rog, ajutati-ma!Am mare nevoie de ajutor!Sunt disperat.
- 1chinuiala cu TOC
- 2Problema, Ajutor. Prezint probleme de concentrare și atenție, orientare în spațiu
- 9Tulburarea de personalitate obsesiv-compulsivă.
- 2TOC
- 3Cipralex pentru Toc
- 4Test genomind
- 2Merita făcută psihoterapie pentru TOC?
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: