care pot fi urmarile unei mestre neregulate
salutare!am 26 de ani si am o mestra neregulata.mi sa spus ca tratamentul cu novynette ar fi indicat in problema mea, poate fi o solutie ?daca nu, ce se poate face?mi sa spus ca am totul sa natos sar as avea ovarele cam lenese.ce sa fac?
1 comentarii
Da, anticoncepţionalele regularizează ciclul menstrual. La un mic număr de utilizatoare îl pot şi deregla, efect advers care aproape întotdeauna dispare după primele 3 luni de la administrare (acest risc este ceva mai mare exact la Novznette faţă de altele).
Pe de altă parte, tratamentul cu anticoncepţionale al unui ciclu dereglat presupune un anumit element de "mistificare" ca să zic aşa (în termeni medicali este o metodă eficientă, dar nonfiziologică). Seamănă cu metoda gunoiului sub preş în scopul curăţeniei.
Nu înţeleg prea bine ce înseamnă ovare leneşe.
Pe de altă parte, tratamentul cu anticoncepţionale al unui ciclu dereglat presupune un anumit element de "mistificare" ca să zic aşa (în termeni medicali este o metodă eficientă, dar nonfiziologică). Seamănă cu metoda gunoiului sub preş în scopul curăţeniei.
Nu înţeleg prea bine ce înseamnă ovare leneşe.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon