casa dr house sau alt medic va rog din suflet.

05-04-2009
suzana caruntu
Nu este medic/terapeut
suzana caruntu
buna ziua dragi medici si prieteni ai acestui forum.vreau sa va rog si eu ceva.am facut triplul test la 16 saptamini si 5 zile dar nu mi s-au dat si valorile de referinta ca sa stiu cum sa interpretez testul pana ce ajung la doctor, mai ales ca el e plecat la un congres in strainatate.valorile mele obtinute sunt urmatoarele:
afp 41, 9 ng/ml
estriol neconjugat 1, 43 ng/ml
hcg total(hcg+beta) 7070 mui/ml

daca puteti eventual sa imi spuneti daca valorile se incadreaza in limite normale pt aceasta varsta de sarcina.va multumesc mult si astept raspuns.
1 comentarii
0
05-04-2009, ora 16:51
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Dupa parerea mea nu sunt probleme ; afp si estriolul neconjugat sunt normale ; doar hcg total este putin scazut [ normal in sapt. 16 valorile normale sunt intre 9040-56.451], da eu cred ca nu pune probleme.Valorile mult mai mici sunt considerate ca indicand riscul de trisomie 18.Stai linistita si asteapta ginecologul.Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul