cascada de orgasme

29-08-2011
a0109
Nu este medic/terapeut
a0109
sunt cu o fata de 3 luni. ieri, am avut cea mai tare experienta a vietii mele atat eu dar si ea. cred ca a avut vreo 20 de orgasme. eram ud leoarca de la piept in jos...zicea ca nu credea ca o sa traiasca vreodata asa ceva, inainte mi-a zis ca a avut doar 1 singur prieten cu care s-a culcat doar de 2 ori si ca nu credea ca o sa aiba orgasm. intrebarea mea e urmatoarea: oare are doar cu mine orgasmele astea, sau le va avea si cu urmatorii parteneri. specific ca eu am 20 de ani, ea 24, stiu ca fetele se excita maxim cand au parteneri mai mici, dar chiar asa. sau "am satisfacut-o eu prea bine". astept raspunsuri
13 comentarii
0
29-08-2011, ora 20:31
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
O femeie poate avea in timpul actului sexual orgasme multiple, insa nu cred ca a stat sa le numere in momentul ala! :)
Cat despre intrebarea ta...nu cred ca poti gasi acum vreun raspuns, pt ca nu poate nimeni sti daca o sa aiba orgasme si cu altii...probabil ca da, probabil ca nu, aici depinde si de partener.
0
30-08-2011, ora 08:56
a0109
Nu este medic/terapeut
a0109
waw...inseamna ca ar trebuii sa fiu onorat.si asa imi zicea ca sunt cel mai bun amant.ai inteles bine intrebarea mea: pe mine ma interesa daca asa o sa fie cu toti, sau doar cu mine. acuma vedem...pentru noi a fost cea mai tare partida de sex.astept un raspuns de la tine
0
30-08-2011, ora 15:07
a0109
Nu este medic/terapeut
a0109
mai astept totusi cateva raspunsuri...n-am mai trait niciodata asa ceva de asta!
0
08-09-2011, ora 18:49
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Pai ce sa spun acum...daca asa iti spune, inseamna ca asa este :)
0
10-09-2011, ora 14:25
a0109
Nu este medic/terapeut
a0109
mersi mult jaquelinne pentru sfaturi. inseamna ca trebuie sa fiu "onorat". glumeam. ma simt extraordinar cand sunt cu ea in pat!
0
08-11-2013, ora 09:54
ilie847
Nu este medic/terapeut
ilie847
Cine vrea orgasme puternice sa ia un supliment Maxatin care e facut special pentru a mari cantitatea de lichid ejaculat. Io l-am luat intr-un tratament si chiar a functionat produsul asta. Si pe mine m-a luat prin surprindere efectele lui.
Daca e sa mai am probleme de genu, acum stiu ce am de facut!
0
16-11-2013, ora 18:54
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
tu esti doar al 2 lea din viata ei...sa nu crezi ca te si casatoresti cu ea acum ca i-ai putut oferi 30 de orgasme..ideea e cam asa:ca a-ti facut sex de mai multe ori si asta inseamna ca la fiecare contact in parte orgasmul este mai greu de ajuns dar daca ajungi acolo este mai intens...si ziceai acolo ca dupa tine poate cineva sa ii ofere ca si tine????pai hai sa o luam altfel...tu crezi ca poti sa ii oferi altei fete acelasi clipe(orgasme)?daca da, atunci si ea va ajunge sa aiba si cu alti parteneri poate mai multe s-au poate mai putine..depinde de barbat, si depinde de femeie in parte...si nu judeca totul dupa orgasme..mai ales ca femeile stiu sa simuleze foarte bine un orgasm doar de dragul partenerului si sunt mandre de acest lucru...nu bag mana in foc ca ea sa simuleze:).s-au ea este orgasmica...am intalnit si eu o fata super orgasmica(dar sunt rare)...bafta multa!!!
0
10-12-2013, ora 09:59
cornelpintea
Nu este medic/terapeut
cornelpintea
Salut Ilie!
Si eu am avut rezultate faine cu suplimentul ala! In 3 luni de zile am ajuns sa am o erectie mai buna, sa am orgasme mai intense si sa rezist mai mult in pat. Sincer nu ma asteptam la rezultate atat de bune, pt ca la inceput (primele 3 saptamani), nu aparusera efecte. Incepand cu a doua luna de tratament rezultatele au crescut. Am terminat in urma cu 2 saptamani cura si pana acum rezultatele au ramas. Din ce am citit pe www.maxatin.ro rezultatele raman permanente. Sunt si eu curios in privinta asta!
O zi faina!
0
24-01-2014, ora 13:37
danielbo
Nu este medic/terapeut
danielbo
Cornel, suplimentul ala de care zici tu e bestial daca vrei sa ejaculezi abundent. In rest cu imbunatatirea vietii sexuale nu stiu ce sa zic. La mine nu s-au observat cine stie ce erectii dupa ce am luat pilulele astea... Poate ca la tine o fi fost placebo, sau te miri ce reactii ai avut tu la tratament!

Numai bine!
0
26-02-2014, ora 09:49
cornelpintea
Nu este medic/terapeut
cornelpintea
Salut!
Daniel produsul asta fiind un supliment probabil ca reactioneaza diferit in functie de metabolismul fiecarei persoane. Ideea e ca principala actiune a produsului consta in marirea cantitatii ejaculate. Pe urma celelalte efecte cu erectii puternice sunt secundare! Poti incerca altceva pentru erectii puternice!
Cert e ca produsul asta e natural, facut din plante si nu poate sa produca efecte adverse! Eu cum am zis si mai sus sunt multumit de el si probabil ca daca o sa mai am probleme de tipul asta probabil ca tot pe el l-as cumpara:)
De placebo, nu stiu ce sa zic. S-a demonstrat ca exista asa ca e posibil sa fi actionat mai mult in cazul meu.
Sper sa iti rezolvi problema si iti doresc o zi faina!
0
21-03-2014, ora 12:48
danielbo
Nu este medic/terapeut
danielbo
Poate ca e si cum zici tu. Pana la urma e important ca a adus ceva modificari in bine vietii sexuale si asta e foarte ok! Exista acum tot felul de produse pentru diverse afectiuni asa ca nu-i problema. Daca vreau erectii mai sustinute pot lua oricand Vigrax sau Pornpropills si situatia se poate remedia. Exista o gramada de suplimente pentru o gramada de afectiuni. Mie Maxatin-ul mi-a generat doar o ejaculare mai abundenta. La asta nu am ce sa-i reprosez!
0
30-05-2014, ora 09:31
mario20
Nu este medic/terapeut
mario20
Daniele sa stii ca Maxatin tocmai de asta e facut, sa creeze o ejaculare mai abundenta. Nu are nici un rol in erectie. Actiunea lui e strict pe obtinerea de orgasme mai intense. Stiu asta pentru ca l-am folosit!

O zi cat mai faina!
0
24-06-2014, ora 09:42
mirandaal
Nu este medic/terapeut
mirandaal
Buna ziua!

Zilele astea am cumparat si eu suplimentul asta! Am tot vazut ca se agita lumea ca ar fi un produs ok si am zis sa iau si eu din curiozitate mai mult. Ma gandesc ca nu e teapa sau chestii din astea:)! O sa revin mai tarziu cu impresii!

Salut!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tipuri de orgasme
  •