Orgasm prin sex oral vaginal
Partenera mea a avut o problema medicala in urma careia i-a fost amputat clitorisul. Isi doreste foarte mult sa o aduc la orgasm prin stimulare vaginala cu limba (cunilingus). Intrebarea mea este daca este posibil sa aduci o femeie la orgasm prin aceasta metoda, folosind doar limba ?
3 comentarii
Buna ziua,
Nu aveti limba atat de lunga pentru a ajunge la renumita zona H care ar putea sa-i dea un orgasm. Puteti linge doar intrarea in vagin, lucru care probabil este insuficient pentru a produce un orgasm. Ca solutie ajutatoare puteti incerca cu degetele sau, si mai bine, cu un vibrator. Asta, desigur, ca o alta varianta fata de sexul normal, in care folositi propriul penis.
Nu aveti limba atat de lunga pentru a ajunge la renumita zona H care ar putea sa-i dea un orgasm. Puteti linge doar intrarea in vagin, lucru care probabil este insuficient pentru a produce un orgasm. Ca solutie ajutatoare puteti incerca cu degetele sau, si mai bine, cu un vibrator. Asta, desigur, ca o alta varianta fata de sexul normal, in care folositi propriul penis.
Cu propriul penis nu am reusit pentru ca pana reusesc sa o aduc pe ea la orgasm ajung sa ejaculez, vibratorul spune ca il poate folosi si ea dar nu o incanta foarte tare.
Daca mi-as pune un piercing in limba iar femeia ar sta cu picioarele desfacute si sa incerce sa isi desfaca orificiul vaginal cu degetele credeti ca as avea vre-o sansa sa reusesc?
Daca mi-as pune un piercing in limba iar femeia ar sta cu picioarele desfacute si sa incerce sa isi desfaca orificiul vaginal cu degetele credeti ca as avea vre-o sansa sa reusesc?
nu o ajuta vibratorul dar o ajuta piercingul... tare destept esti.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Jet slab - 24 ani
- 3Anxietate din excitare sexuala involuntara si fara stimuli
- 8Fără orgasm.
- 3Lipsa orgasmului. Nu reușesc să obțin orgasm cu toate că simt plăcere în timpul actului sexual
- 1Orgasm în somn
- 3Ma scarpin - dau de orgasm?
- 5Penisul prea mare si vaginul mic! Contactul poate avea loc?
- 3Lipsa orgasmului
- 3Virginitate
- 1Masturbare