cat de sigur sunt anticonceptionalele?

17-03-2011
andrada_ok
Nu este medic/terapeut
andrada_ok
care este siguranta anticonceptionalelor? iau anticonceptionale sunt in prima luna de administrare, si mai am 4 pastile apoi urmeaza pauza de 7 zile, am niste griji ingrozitoare, mai ales ca am auzit cazuri care le-au luat corect fara sa uite vreo pilula si totusi au ramas insarcinate, care sunt sansele ca eu sa fiu insarcinata? am luat pastilele la sfatul medicului, prefect corect fara sa uit vreuna, din prima zi a menstruatiei, iar primul contact l-am avut dupa ce am inghitit 8 pastile
1 comentarii
0
18-03-2011, ora 15:48
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Ce cazuri ai auzit tu sa ramana gravide??? care sigur sa fi luat pastilele fara sa fi uitat? fara sa fi luat alte medicamente cu ele sau cine stie ce alte probleme? te rog frumos zi acelei persoane sa posteze aici, descriind toata experienta fara minciuni! sigur va fi un record pentru toata lumea!

se zice ca sunt 99, 99% sigure pe ele, dar avand in vedere ca functia lor este aceea de a opri ovulatia- deci nu mai apar ovule, cum sa ramana cineva insarcinata fara ovule? asa pe logica...
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul