cate dulciuri la copii de 2 ani?

03-06-2009
user59584
Nu este medic/terapeut
user59584
Buna ziua, baietelul meu are 1 an si 8 luni si cere mereu bobo..adica bomboane si daca nu-i dau plange...i dau cam 2-3 bombonele pe zi si o ciocolatica kinder, credeti ca e prea mult pt varsta lui?
3 comentarii
0
04-06-2009, ora 09:49
dear
Nu este medic/terapeut
dear
buna ziua!
dupa cum bine se stie nu este bine de exagerat cu dulciurile.vedeti cum exploateaza micutii:pling si asa se asigura ca li se safisfac mofturile.incercati sa ii rezistati.nu spun ca reteta mea este buna dar eu am invatat-o pe fiica mea (are 3ani si o luna) de pe la un an si ceva cu stafide bomboane de coacaze sau catina(de la plafar)prima data nici nu s-a uitat la ele dar toata ziua ii puneam farfuria sub nas fara sa-i spun nimic, si acum ii plac foarte mult.e normal sa le trebuiasca dulciuri au nevoie, dar depinde ce dulce primesc.
de pe acum trebuie sa ii invatam sa fie selectivi cu tot ce fac cum se comporta ce manica, mai ales ca detinem controlul pt ca depind de noi. cu siguranta toti o sa manince mai tirziu tot felul de, , prostii" de prin magazine dar daca de micutii stiu ca nu fac bine la un moment dat o sa-si aminteasca ce a spus mama.
va doresc multa sanatate si sa ve bucurati de baietel!
0
04-06-2009, ora 12:46
user59584
Nu este medic/terapeut
user59584
Multumesc frumos pt sfaturi..am sa incerc si eu reteta..multa sanatate.
0
31-03-2010, ora 17:26
Tee
Nu este medic/terapeut
Tee
Si eu am un baietel de 1 an si 8 luni, dar nu ii dau dulciuri de loc. Singurele "dulciuri" care le mananca sunt cerealele, in rest orez cu lapre, gris cu lapte, macaroane cu brinza, fructe foarte multe, iar din cand in cand, dar rar prajitura facuta in casa.
Din cate am citit eu cam astea ar fi dulciurile permise pentru ei, adica cele facute in casa, din ingrediente cat de cat naturale.
Multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Efectele consumului de dulciuri asupra copiilor şi strategii de limitare
  •