Cateva intrebari despre primul act sexual.

03-05-2017
dragostudor12
Nu este medic/terapeut
dragostudor12
Buna ziua! Ma numesc Dragos si am 17 ani. Sunt impreuna cu o fata, aceasta avand 16 ani. Am hotarat sa facem sex pentru prima oara, amandoi fiind virgini. Bineinteles ca o vom face cu prezervativ. Am cateva intrebari:
- Daca o facem cu prezervativ, sunt sanse sa ramana insarcinata? Bineinteles ca voi fi atent daca acesta se va sparge si nu voi ejacula in interiorul vaginului.
- Daca prezervativul se va sparge, ce e de facut pentru ca ea sa nu ramane gravida?
- Daca ne facem sex oral reciproc, sunt sanse ca ea sa ramana insarcinata sau sa capatam niste boli?

Rog seriozitate!
6 comentarii
0
03-05-2017, ora 14:02
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
Buna ziua!
In ordinea intrebarilor:
-nu;
-trebuie sa ia pastila de urgenta sau de a doua zi (gasiti la farmacie, cu prospect);
-nu poate ramane insarcinata dupa sex oral. Boli se pot lua, daca unul din voi are vreun microb deja. Personal, nu recomand sexul oral dar decizia e a voastra.
Succes.
0
03-05-2017, ora 18:25
dragostudor12
Nu este medic/terapeut
dragostudor12
Multumesc mult de raspuns.
0
03-05-2017, ora 19:00
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
Pentru putin.
- sa aveti si lubrifiant de calitate la indemana in caz ca aveti nevoie;
- nu incerca penetrarea daca erectia nu e maxima;
- daca pui prezervativul corect pe un penis erect atunci poti ejacula si in interiorul vaginului fara griji.
0
03-05-2017, ora 20:28
dragostudor12
Nu este medic/terapeut
dragostudor12
Ok, am inteles. Multumesc pentru seriozitate si sfaturi.
1
04-05-2017, ora 03:03
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Dar nu crezi ca ai fi trebuit sa cunosti deja raspunsurile intrebarilor de mai sus, ca un om "educat", "matur" si "responsabil" ce esti?! Educatia sexuala ti-o iei de pe forumurile publice?!

Poate ne trezim si noi odata, ca societate, si inlocuim ora de religie din scoli, care oricum e inutila, cu ora de educatie sexuala, care e esentiala in secolul 21...
0
06-05-2017, ora 21:24
dragostudor12
Nu este medic/terapeut
dragostudor12
Am 17 ani si la scoala nu exista ora de educatie sexuala. De unde ati vrea sa stiu?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.