catre un medic. rog sa-mi raspundeti!!!

13-11-2009
pantera_x
Nu este medic/terapeut
pantera_x
buna ziua.deja de 3 luni am observat ca indata ce mi se termina singerarea menstruala apar niste eliminari vaginale mucozitare incolore si fara miros.dar care oarecum ma incomodeaza.despre mine pot sa spun ca am 24, 5 ani sunt casatorita, copii nu am, iau yasmin de 1, 5 an.mai pot sa spun ca am probleme cu tractut gastro-intestinal.imi puteti spune ce se intimpla.pentru ca ma sperie ca poate fi ceva serios.in timplul apropiat planificam un bebe si as vrea sa stiu de ce se intimpla asta atit de des.la ginecolog am fost ultima data in august si totul era ok.am facut un tratament cu clotrimazol si flusamed si am luat niste vitamine pentru imunitate.spuneti-mi va rog toate aceste pot aparea din cauza iminitatii scazute? si ce mi-ati recomanda d-stra? merci anticipat
1 comentarii
0
13-11-2009, ora 17:15
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
yasmin modifică secreţiile vaginale putând să le facă să se modifice în aspect, cantitate, consistentă. ca să vă liniştiţi ar trebui să faci un test de secreţie să vezi dacă nu există vreo bacterie. oricum anticoncepţîonalele în general cresc riscul de candidoză de exemplu
Adaugă un comentariu / răspuns