Cauza amoniac 85

15-12-2022
mihai_1984
Nu este medic/terapeut
mihai_1984
Buna ziua,
am primit rezultatul la amoniac in sange: 85(limita pentru varsta mea este 60 dupa cum scrie pe buletinul de analiza).
Avand in vedere ca nu beau alcool absolut deloc, singurul lucru pe care l-am putut face a fost sa renunt la carne(tinand cont si de perioada sarbatorilor) in speranta ca va scadea.
Ma gandesc ca ar putea fi o problema metabolica sau poate SIBO, dar nu am discutat problema cu un doctor.
Oare este bine sa ma adresez la medicina interna sau sa incerc la alta specializare?
2 comentarii
1
15-12-2022, ora 20:39
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Este o alegere buna medicina interna.
0
21-12-2022, ora 20:47
mihai_1984
Nu este medic/terapeut
mihai_1984
Am fost la medic internist, la privat, in provincie.

Mi s-a spus ca functia ficatului e buna si sa repet analiza sa vad daca nu cumva a fost o intamplare acel amoniac marit. Daca iese tot mare sa merg la un spital din capitala pentru ca problemele genetice sunt "de mare finete" si nu se ocupa orice doctor de asa ceva.

Acum ma intreb ce spital si la ce sectie sa merg in capitala ? Cine se ocupa de ciclul ureei? Ar fi ciudat sa merg si in capitala undeva si sa mi se spuna ca nu se ocupa orice doctor de asa ceva.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: amoniac