caz umanitar

14-04-2009
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Imi cer scuze pentru postarea in cadrul acestei sectiuni, insa mi s-a parut cea mai in masura.
Va aduc in atentie un baietel de doar 9 ani care sufera de o forma rara de cancer.
Orice ajutor ii va fi de folos. Nu-l neglijati, va rog. Si eu am primit la randul meu linkul si nu am putut sa trec cu privirea. Macar in perioada asta sa fim mai buni!

http://www.stiri-ploiesti.info/social/13-04-2009/andrei-dumitrescu.html
2 comentarii
0
15-04-2009, ora 00:28
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Multumim mult Alexxy_a ca ne-ai adus la cunostinta, eu personal, am sa fac tot posibilul sa-l ajut pe acest baietel, chiar si cu o suma modesta, nu conteaza.

Va rog sa-l ajutam toti cu astfel de sume modeste, pentru ca insumate, il vor ajuta foarte mult!

Paste Fericit si multa sanatate!
0
15-04-2009, ora 13:56
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Ma bucur ca cineva asculta strigatul meu de ajutor. Multumesc Nick! Trebuie sa-l ajutam!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul