Cazuri vindecate prin terapie Rife

05-04-2020
cavit
Nu este medic/terapeut
cavit
Este vorba despre 2 cazuri reale au folosit frecventa de 346 KHz, mai sunt si alte seturi de frecvente recomandate, unele apropiate de 300 KHz altele armonice ale acestora, nu comosc cazuri care au utilizat aceste seturi.

Dat fiind faptul ca modul fundamental de rezonanta mecanica a virionului este in domeniul gigahertilor, EX: H3N2 8, 2GHz Q factor aprox 2, acesti 300 khz cel mai probabil blocheaza linia celulara de fabricare a virusurilor.
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
5 comentarii
0
06-04-2020, ora 11:22
cavit
Nu este medic/terapeut
cavit
, , The core frequency for COVID-19 is 342xxx HZ. This is the same as cytomegalovirus. On the Hunter 4025, Biophilia, and Hadoscan scanners, COVID-19 will show up as cytomegalovirus., ,

Jeff Sutherland


Prin urmare 346 kgasit prin tatonare este aproape, merge.
3
07-04-2020, ora 20:29
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună seara!

cavit,

Dr. Royal Raymond Rife a fost un geniu, un mare inventator de talia lui Nikola Tesla. Una dintre descoperirile importante ale lui a fost aceea că fiecare organism are propria sa frecvență de rezonanță, ceea ce el a numit Ritmul Mortal de Oscilație (RMO). Folosind pur și simplu numai principiul rezonanței vibratorii, Rife putea să distrugă bacteriile și virusurile la fel de ușor cum spargi un pahar prin emiterea sunetului de rezonanță (precum marele cântăreț de operă Caruso). Dar Rife nu a fost singurul cercetător care a experimentat folosirea unui dispozitiv cu câmp electromagnetic pentru tratarea diferitelor boli. În 1926, în Paris, George Lakhovsky, a creat un instrument numit Oscilatorul cu Undă Multiplă, care putea să vindece și el afecțiuni dintre cele mai grave. Interesant, nu? Hm...

Mult succes și multă sănătate.
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
08-04-2020, ora 08:51
cavit
Nu este medic/terapeut
cavit
Sunt mai multi cercetatori care au folosit aceasta metoda, au folosit diferite mtodede detectie si confirmare.

cea mai simpla ete utilizand culturi bacteriene in loturi expuse si loturi martor, asta o poate face oricine.

Alta metoda este utilizand microscopul intreferential cu ultraviolet
Rife, dar este laborioasa.

Alta este utilizand protocolul experimental de rezonanta cuantica a solidelor moleculare, se utilizaza un camp magnetic intens mai intens de10 Tesla si impulsuri Dirak pentru, , a bate clopotul, ,
N.B. cand bati cloptul trebuie sa alegi ciocanul potrivit, in cazul acesta raportul dintre energia si durata impulsului.

Alta este utilizand derivate din ultima expusa, de exemplu aparat de RMN echipat cu receptoare pe frecvente Rife.

Metoda Hulda Clark utilizand impulsuri dirak si o sincrodina, dar si varianta cu vobulare in frecventa.

Principiu general: moleculele biologice pot fi excitate cu vibratii electromgnetice deorece sunt dipoli electrici, aceasta caracteristica este o necesitate, moleculele nepolarizate nu prea interactineaza.

In mod natural axele electrice ale moleculelor sunt dispuse random, dar pot fi aliniate utizand un camp electric sau magnetic static.

Campul magnetic este mai bun deoarece in apa campurile electrice sunt slabe, in plus nu poate fi aplicata o tensiune prea mare, (maxim12v).

Moleculele odata aliniate formeaza un electret care poate fi excitat cu o vibratie electromagnetica coerenta, metoda Hulda Clark, dar exista posibilitatea de a excita aceste molecule si frra ale alinia utilizand lumina nepolarizata modulata, Metoda Rife.

Pe vremea lui Rife singura modalitate de a obtine lumina modulata era utilzand plasma nu existau si lasere led-uri de putere, eu asta folsesc cu rezultate asemantoare, plasma emite si radiatii UV si radiatii X.

Efectul luminii modulate poate fi amplificat utilizand un magnet puternic, vibratiile moleculelor aliniate se aplifica reciproc, iar lumina este partial polarizata de aceste molecule aliniate, energia radiatiei fiind concentrata intr-un plan.


Metoda este totusi controversata deorece cercetari recente au aratat ca frecventele de rezonanta fundamentale ale virusurilor sunt in domeniul gigahertilor iar factorul Q este destul de mic in jur de 2-3.

EX: flu h3n2 8, 2 Ghz Q factor 1, 9 mediul de pastrare a virusului apa in canal microfluidic, pentru fragmente mici de ARN au fost stabilite frecvente de rezonanta in jurul a 1Thz tot canal microfluidic.

In ciuda controverselor metoda este functionala, un virus nu se rezuma la virionul in sine, el este reprezentat de toate sistemele biomoleculare care contribuie la multiplicarea sa, atit proprii cat si ale celulelor gazda, unele din astea rezoneaza pe frecvente de cateva sute de Khz cativa Mhz.
3
08-04-2020, ora 14:03
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
cavit,

Sunt multe de spus.
Au apărut tot felul de terapii, vindecarea poate fi obținută în moduri din ce în ce mai inovative, în ziua de azi.
Sunt oameni care se vindecă de tot felul de patologii prin:
1. Plasmafereză terapeutică;
2. TERAPIE CU AQUA CHI FOOT BATH, un dispozitiv medical care mărește voltajul organismului, are efect antiinflamator, detoxifică, regenerează, stimulează sistemul imunitar, mărește vitalitatea organismului, încarcă organismul cu ioni negativi. Aqua Chi Standard Model TC-5000 este un aparat foarte interesant. Eu l-am testat pe propria mea piele, este cât se poate de eficient. Documentează-te despre el accesând aquachifootbath.com. Pe internet nu se găsesc foarte multe informații despre el, dar ce vei găsi va fi suficient ca să îți faci o idee.
3. Saună cu NIR-infraroșu;
4. QE3plus Ultimate Zapper, un dispozitiv realizat de inginerul canadian Ken Presner, zapperul lui fiind considerat de mulți ca fiind cel mai puternic dintre toate. Zapperul a fost inițial descoperit de Dr. Raymond Rife, în anii 1930. Descoperirea a fost neglijată până când Dr. Hulda Clark (biolog renumit) și-a publicat lucrările științifice în cartea “Vindecarea tuturor formelor de cancer”, pe baza teoriilor doctorului Rife. Zapperul este pur și simplu un dispozitiv electronic care ucide bacteriile, virușii, ciupercile și parazitii, folosind câmpuri electromagnetice pe principiul biorezonanței. Curentul de intensitate mică emis de aparat trece prin organism și distruge paraziții încărcați pozitiv inversându-le polaritatea. Ionii negativi sunt practic adăugați pentru a stimula țesutul bolnav să se vindece. Virușii, fungii, bacteriile și paraziții în chisturi cu exoschelet (cu biofilm) vor fi distruși mai greu, într-o perioadă de timp mai îndelungată, de aceea se recomandă ca folosirea aparatului să se facă 3 săptămâni da, zilnic, cu o saptămână pauză, timp de mai multe luni de zile, până la un an. Cu toate acestea, zapperul este considerat de către comunitatea medicală internațională un echipament medical experimental, pe care încă nu s-au făcut studii recunoscute oficial. În schimb, pot să îți spun pe propria mea piele că este un aparat eficient.
5. Terapie cu salvestroli;
https://www.romedic.ro/forum/lyposalve-o-crema-care-a-facut-minuni-pentru-mama-mea-118108
6. Curățarea biofilmului intestinal;
https://www.romedic.ro/forum/vitamunda-colonhyperdetox-un-produs-pentru-curatare-intestinala-care-mi-a-schimbat-viata-118105

Etc.
0
08-04-2020, ora 16:55
cavit
Nu este medic/terapeut
cavit
Sunt intru totul de acord cu metoda de detectie a Huldei Clark si cu frecventele descoperite de ea, pe care le folosesc cu succes in maniera mea, folosind lumina modulata folosita prima data de Raymond Rife, si functioneaza, nu ar avea de ce sa nu functioneze, Din moment ce principiul fizic este corect.

Mai sunt si alte terapii cu vibratii electromagnetice in afara de astea, de exemplu bioptron, lumna polarizata circular cu fullerene, si informatizata cuantic, acest fullerene are structura cuantica a clatrinului, o proteina cu rol functional in multe organisme vii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.