Ce am?
Salut.Sunt sportiv de performanta de cateva zile simt niste dureri si intepaturi in dreapta jos dar inainte de asta am si elimin i greu gazele.Am fost la medic si acesta mia facut controala:palpare, analizede urina si ecografie.Mia zis sa nu mananc sarat, piperat et.Dar partea dreapta este mai unflata decat partea stanga dar in partea stanga sunt operat de hernie.In plus nu am mai facut efort de vreo 2 luni poate sa ma intepe din lipsa de efort?Razpundeti-i va rog
2 comentarii
Printr-un examen clinic se va putea face diferenta dintre un apendice inflamat sau o durere din cauza destinderii cu gaze a cecului( prima portiune a intestinului gros).Coincid durerile cu balonarea, apar dupa alimente gen varza, fasole, mazare, fructe, lactate?
As dori un raspuns rapid va rog frumos.Deci am o umflutura in partea de sus a penisului.Nu este nici ca o nuca nici ca un grepfruit este ca o alunita sa zicem.Eu fac sport de performanta azi m-am fortat putin mai tare si a inceput sa ma doara.Deci Simtomele..sunt asa...Cand stau nu ma doare, cand ma ridic nu ma doare, pot chiar sa fac genoflexiuni., ma doare putin, adica nu durere dar simt disconfort cand ating.. Deci acuma Vreau sa stiu..este neaparat nevoie de operatie..Daca sar putea cumva fara..Daca este mai grav decat cred si va trebui operat...Va fi dezastros pt mine..va trebui pauza un an...Cea ce pentru mine, ca sportiv de performanta ar insemna un dezastru total.va rog sa ma instiintati..daca se poate fara interventie chirurgicala..si de Gravitatea problemei mele.Va rog.Multumesc...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Helicobacter pylori
- 1Gastroscopie
- 2Polipi colon
- 1Disconfort după masă
- 0hernie transhiatala gastrica neoperabila, arsuri din gât
- 1EDS normală, dar gastrita la biopsie
- 1Tinctura ghințură la copii
- 1Eructații adolescenti - eructații cu miros de ou și durere de burtă
- 2Endoscopie si Nexium
- 1Endometrioză?