Ce ar trebui sa fac in acest caz?!

04-01-2012
Miana18
Nu este medic/terapeut
Miana18
Doamna ginecolog mi-a prescris anticonceptionale Yasmin, si 2 ovule Lomexin. Am fost pe 20 la ea, pe 21 mi-a venit menstruatia, atunci am inceput sa iau si Yasmin, la recomandarea dumneiei. Lomexin am lasat pentru cand imi va trece menstruatia. Dar, a aparut o problema. Doamna ginecolog mi-a spus ca s-ar putea sa am piatra sau nisip la vezica urinara, asta voi vedea din nou la control, dar.. de pe 24-25 de cand mi s-a terminat menstruatia, inca mai am si acum sangereri mici. Luni mi-am pus primul ovul Lomexin, miercuri seara pe al doilea[la 3 zile].
Mi s-a intamplat ca in noaptea de revelion 31 dec - 1 ianuarie, am uitat pastila Yasmin. Si am avut contact sexual cu prietenul meu protejat, dar pentru un moment(1 minut sau chiar 2) si-a dat jos prezervativul, si l-am oprit.Dupa 20 de minute, 'si-a dat drumul 'pe abdomenul meu, am sters cu servetele, apoi dimineata cand am ajuns acasa am facut dus. Eu deobicei luam pastila Yasmin la ora 23-24, si in acea dimineata am luat-o la ora 7! si continui acum normal. 1)Este posibil sa fi ramas insarcinata doar din atat?! Sa iau pastila de a 2-a zi? Astazi este a 3-a zi, adica ultima in care as putea sa iau pastila Postinor.
2)Sangerarile sunt normale?! cat ma tin?
3)Dupa ce am facut-o cu prietenul meu, nu prea mananc asa de mult, si am o stare de greata mai tot timpul. De ce?! (sunt doar cateve zile de atunci.. este normal? care ar fi cauza?!)
Va multumesc pentru timpul acordat, si astept un raspuns imediat!
1 comentarii
0
04-01-2012, ora 15:47
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Nu ti s-a intamplat nimic, nu vei ramane insarcinata, si nu-i musai sa iei pastila la aceeasi ora in fiecare zi, cateva ore intarziere sunt OK. Nu mai sta stresata intrucat esti protejata, erai protejata si daca ejacula inauntru.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul