Ce as putea sa am?
Buna ziua..am si eu o problema..de ceva timp pe brate si pe decolteu mi s-a facut pielea ca de gaina si ma mananca foarte tare..am luat de la plafar Alergin care este pe baza te trei frati patati..am auzit ca este un puternic antialergic..am luat si Claritine de la farmacie..au disparut o perioada iar acum mi-au aparut din nou..pt mancarimi am dat cu mixtura mentolata..nu stiu ce sa mai fac pt ca nimeni nu stie ce am dar efectiv nu-mi trece cu nimic..orice as manca patesc la fel..!!Ajutati-ma va rog ca nu mai pot!!Multumesc.
2 comentarii
Este o reactie alergica la ceva. Ca sa scapati de efecte, trebuie sa eliminati cauza; adica sa gasiti la ce sunteti alergica si sa nu mai intrati in contact. Un test alergologic ar putea sa va ajute. Prea multi factori pot produce dermatite alergice: de la produse alimentare, creme pana la parfum, praf si stres.
Buna zua am si eu o mare problema sa spun asa acum doua zile am avut un contact sexual cu prietena mea si dupa ce am terminat dupa vro 5 ore prietena mea m-ia spus caa o ustura pasarica si nu am dat importanta dar dupa 2 zile mi-au aparut pe penis niste bubite foarte mici pe capul penisului si pe langa n jos ce as putea avea ?:O nu ma ustura nu ma jeneaza dar nustyu ce as putea avea sunt de culoare rosie
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut