Ce cred barbatii despre virgine?
Am sa trec direct la subiect: am un prieten care e mai in varsta decat mine cu 6 ani, eu am 24, el are 30 ani. Relatia noastra incepe sa devina serioasa, dar cum sa-i spun ca nu am facut sex cu nici un barbat pana acum?nu din motive religioase sau alte prejudecati sau probleme, ci doar pt ca pur si simplu nu am gasit barbatul potrivit, nu am fost indragostita pana acum, (am avut cativa prieteni dar nu am ajuns pana la sex pt ca eu voiam o relatie serioasa, iar ei o aventura).
Si ma intreb acum: ce ar spune un barbat daca ar afla ca e primul? Ar prefera una virgina fara experienta, pe care ar trebui sa o "educe", sau ar prefera una care are experienta si deja cam stie ce face?
Si ma intreb acum: ce ar spune un barbat daca ar afla ca e primul? Ar prefera una virgina fara experienta, pe care ar trebui sa o "educe", sau ar prefera una care are experienta si deja cam stie ce face?
1 comentarii
Reguli universale nu exista. Totusi, in general se poate spune ca cei mai multi barbati prefera "femei cu experienta" daca au in vedere o aventura si prefera virgine cand au in vedere casatoria.
Deci, viitorul dv sot ar trebui sa fie mai mult decat multumit la aflarea unei asemenea vesti onorante.
Deci, viitorul dv sot ar trebui sa fie mai mult decat multumit la aflarea unei asemenea vesti onorante.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Prea mult sex si prea mult timp excitat
- 1Sora mea
- 2Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 6Despre sex și menstruație
- 1Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex