ce diminueaza efectul anticonceptioalelor?
iau anticonceptionale Yasmin de 4 luni si ma sint foarte bine dar as vrea sa stiu ce diminueaza efectul anticonceptioalelor
3 comentarii
sunt unele antibiotice- cum ar fi tetraciclinele. şi greful este dovedit a diminua efectul lor. de asemenea dacă vomiţi sau ai diaree
Buna ziua! Am inceput sa iau anticonceptionale Yasmin de 1 luna pentru prima data in viata. Pe parcursul intregii luni am avut scurgeri maronii iar dupa 3 zile de la terminarea blisterului mi-a venit menstruatia. Problema este ca in prima zi (luni) a curs foarte putin, iar de marti seara a inceput distractia... a inceput sa curga foarte mult ( mentionez ca in mai putin de 24 de ore am schimbat 5 absolvante) si astazi este joi si parca e mai rau, nu vrea sa treaca, in contextul in care pe prospect spune ca fluxul se va reduce considerabil! Ma poate sfatui careva ce sa fac? Sa mai astept sau sa merg la doctor... mentionez ca am si dureri de cap! Va multumesc!
Buna ziua! In urma cu mult timp am avut o intrerupere de sarcina, de aproape 5 ani iau Yasmin! Intrebarea mea este daca o sa vreau sa fac un copil ce riscuri impun folosirea acestui contraceptiv! va multumesc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4yasmine.. cand fac pauza?
- 3in pauza 7 zile esti protejata?
- 4Poate ramane gravida daca ia anticonceptionale?
- 7Yasmine - se poate incepe un blister unul dupa altul?
- 7capsula de slabit cu Yasmin si mici chiaguri de sange
- 4iau yasmin de 2 ani jum si nu am facut pauza deloc
- 4Anticonceptionalul si analiza medicala
- 4Un raspuns va rog mult!
- 4va rog sa ma ajutati
- 1anticonceptionale
- 3nu stiu daca am luat anticonceptionalele corect
- 4anticonceptionale uitate. Raspundeti-mi va rog!!!
- 3contraceptive RIGEVIDON
- 1Anticonceptionale potrivite in cazul MIGRENELOR
- 4anticonceptionale - sfaturi, pareri
- 4Diane 35 nu se mai gaseste in farmacie.. ce as putea lua?
- 2Tratamentul impotriva Candidei infuenteaza efectul anticonceptionalelor Karissa?
- 0Anticonceptionale
- 0Prevenirea sarcinii
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon
Mai multe informații despre: yasmine anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: