Ce e in neregula si ce trebuie sa fac.
Salut, am 17 ani si inca nu mi-am inceput viata sexuala. In urma cu 1 saptamana am luat un antibiotic prescris de catre doctorul de familie, si cam la respectiv 2 zile dupa ce am inceput sa il iau, am observat ca capul penisului meu prezenta asa un discomfort la atingere si macarime. Dupa ce am mai cautat pe internet pe parcursul urmatoarelor zile am presupus ca este de vorba de balanita, de asemnea au mai aparut si niste noi simptome cum ar fi niste resturi albe la baza preputului si pe gland sau o chestie de genul, a mai trecut o zi si am incercat sa vad daca a mai avut loc vreo schimbare de data aceasta in stare de erectie, m-am masturbat si dupa am observat ca piele de pe gland era deshidratata ca sa zic asa. Astazi am incercat din nou sa ma masturbez si am observat ca am oarecare dificultati in decalotarea penisului. In stare flasca nu e mare diferenta, dar in erectie nu am reusit sa il decalotez complet. Am fost la medicul de familie...mi-a dat o trimitere la dermatolog si intr-un final cand am ajuns acolo, doctorita mi-a zis ca ea nu imi poate face nicio analiza la aceea policlinca si ca ar trebui sa merg la un spital cum ar fi Colentina, totusi mi-a dat o crema pe nume Nizoral, si a zis sa ma spal cu niste apa fiarta si racita in care trebuie adaugat niste bicarbonat de sodiu si in cazul in care nu trece sa merg la spital. Tin sa mentionez ca in momentul de fata inca mai prezint mancarimi ocazional dar discomfortul din primele 2 zile a disparut, deasemenea eu nu am avut problemea cu decalotarea pana acuma, si daca stau sa ma gandesc un pic parca am inceput sa urinez mai des in aceasta saptamana. Aveti idee ce poate fi ? Sa urmez acest tratament care ma sfatuit doctorita si dupa sa vad ce se mai intampla ? Sa incerc decalotarea sub dus in stare de erectie peste cateva zile ? Orice sfat folositor este binevenit
2 comentarii
Nu mai incerca sa decalotezi pana nu te tratezi ca te iriti mai rau.
In primul rand, pentru ce ti-a dat medicul antibiotic?
Daca banuia o infectie urinara, trebuia sa iti dea sa faci o urocultura cu antibiograma, iar pentru cealalta problema, o analiza de secretie uretrala cu antibiograma si antifungigrama.
Daca ti-a dat tratament fara sa aiba o antibiograma, exista riscul sa fie bacteriile rezistente la antibioticul luat si faci tratament degeaba, mai iti strici si ficatul si se irita colonul.
Daca nu iti trece, astepti sa treaca 10 zile de la ultima pastila de antibiotic si ceri sa iti dea trimitere sa faci:
- urocultura cu antibiograma (daca ai probleme la urinat) si analiza de secretie uretrala cu antibiograma si antifungigrama.
Poti merge si la un dr urolog.
Acum, tratamentul dat de doctorul dermatolog cu Nizoral, este bun. Cred ca ti l-a dat pentru 10 zile.
Trebuie sa te ungi bine peste tot si folosesti doar un deget, deoarece nu ai interesul ca alifia sa intre in mana.
Sa te speli bine pe maini dupa ce te dai cu alifia.
Ciuperca asta, pentru ca ai o candidoza, ramane in tesatura lucrurilor asa ca, ar trebui sa iti speli lenjeria, prosoapele, pantalonii si chilotii la peste 70 de grade ca sa nu te reinfectezi, sau le calci dupa ce le-ai spalat.
Daca nu iti trece, Vorbesti cu medicul sa faci analizele acelea si probabil ca o sa iti dea si un tratament oral.
Acesta este destul de toxic pentru ficat si de aceea nu trebuie sa iei nici un tratament asa, din auzite, ca iti poti face mult rau.
Pentru orce ai, ceri avizul medicului.
In primul rand, pentru ce ti-a dat medicul antibiotic?
Daca banuia o infectie urinara, trebuia sa iti dea sa faci o urocultura cu antibiograma, iar pentru cealalta problema, o analiza de secretie uretrala cu antibiograma si antifungigrama.
Daca ti-a dat tratament fara sa aiba o antibiograma, exista riscul sa fie bacteriile rezistente la antibioticul luat si faci tratament degeaba, mai iti strici si ficatul si se irita colonul.
Daca nu iti trece, astepti sa treaca 10 zile de la ultima pastila de antibiotic si ceri sa iti dea trimitere sa faci:
- urocultura cu antibiograma (daca ai probleme la urinat) si analiza de secretie uretrala cu antibiograma si antifungigrama.
Poti merge si la un dr urolog.
Acum, tratamentul dat de doctorul dermatolog cu Nizoral, este bun. Cred ca ti l-a dat pentru 10 zile.
Trebuie sa te ungi bine peste tot si folosesti doar un deget, deoarece nu ai interesul ca alifia sa intre in mana.
Sa te speli bine pe maini dupa ce te dai cu alifia.
Ciuperca asta, pentru ca ai o candidoza, ramane in tesatura lucrurilor asa ca, ar trebui sa iti speli lenjeria, prosoapele, pantalonii si chilotii la peste 70 de grade ca sa nu te reinfectezi, sau le calci dupa ce le-ai spalat.
Daca nu iti trece, Vorbesti cu medicul sa faci analizele acelea si probabil ca o sa iti dea si un tratament oral.
Acesta este destul de toxic pentru ficat si de aceea nu trebuie sa iei nici un tratament asa, din auzite, ca iti poti face mult rau.
Pentru orce ai, ceri avizul medicului.
Am uitat sa precizez ca antibioticul a fost impotriva racelii nimic special.
Alte subiecte recente din această secțiune: