ce este?
sotia mea a luat anticonceptionale c-am o luna apoi am renuntat la ele cu gandul sa facem un copil.doar ca nici insarcinata nu a ramas (am facut de cateva ori testul acela tip barza) dar nici nu i-a mai venit ciclul.a intarziat mai bine de jumatate de luna.si acum cand i-a venit curge mai mult decat de obicei.are varsta de 19 ani. ce imi puteti spune si ce am putea face daca intr-adevar este o problema??? va multumesc!!
2 comentarii
am uitat sa specific ca in timpul menstruatiei acum ii curge sange dar si cu cheaguri de sange care sunt dese...ce imi puteti spuen urgent?
menstruatia nu i-a mai venit pt ca ea a intrerupt medicatia cu pilule contraceptive dar asta se va regla.in leg cu sangerarile, poate fi o rana uterina.recomand vizita la un ginecolog.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sex neprotejat si intarzierea ciclului
- 4mi-a interzis sa mai iau Microginon pt ca pot face atacuri cerebrale de la ele
- 3Melleva - informatii
- 4va rog sa imi raspundeti!imi intarzie ciclul menstrual
- 6microgynon si arcoxia
- 3pauza la anticonceptionale 3 ani... pot sa le reiau?
- 3in ce zii pot face sex dupa prima pastila?
- 3Mi a intarziat 2 luni
- 6anticonceptionale... intrerupte o perioada si reluate
- 1imi intirzie ciclul mestrual
- 2anticonceptionale luate fara a intreba un medic
- 4Vomarea pastilei contraceptive
- 4Ce anticonceptional imi recomandati?
- 2Sunt insarcinata?
- 2Anticoncepţionalele trebuie administrate începând cu prima zi a CM?
- 1Mi-a întârziat ciclu 2 luni, am facut test si este negativ..!!
- 0Posibil sarcina? Posibil dezechilibru hormonal?
- 0Menstruatie intarziata
- 0Menstruatie intarziata 13 zile durere de menstruatie prezenta si test sarcina negativ Help
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: