ce este oare dl doctor???
buna ziua...sper ca dvs o sa puteti sa-mi da-ti totusi un raspuns adecvat si un tratament eficient...am fost diagnosticat in ianuarie 2008 cu o uretrita fara sa imi fie luata nici o proba deoarece in momentul prezentarii mele la doctor nu aveam scurgeri uretrale, mi s-a prescris un tratament urmand ca in cazul in care nu imi trec simptomele sa revin pt a mi se recolta probe...simptomele constand printr-o scurgere scurgere uretrala transparenta densa, cleioasala la atingere si mancarimi in zona testiculelor si a anusului, mai exact o senzatie de frig sau arsura.mi s-a prescris tratamentul cu abaktal, doxicilina si azitromocinatimp de 12 zile dupa care l-am repetat datorita nevindecarii simptomelor...am reluat consulta cu un alt medic care mi-a facut analiza secretiei uretrale si care a fost urmatorea COL.GRAM+GIEMSA, CELULE DE DESCUAMARE, RARE LEUCOCITE, RARI COCI GRAMPOZ.IZOLATI si in DIPLO, ABSENT NEISSERIA GHONOREEA, ABSENT CANDIDA, ABSENT TRICHOMONAS si am fost diagnosticat cu Uretrita Chlamidiana si urmatorul tratament zanocin 14zile, repetand inca 14 zile acest tratament din cauza nedisparitiei simptomelor, am urmat o pauza dupa care am facut tratament alte 2 saptamani cu ciprofloxacina dupa care 1 saptamana de vitamina e forte si dicoflenac asta la prescrierea altui medic.in prezent scurgerile uretrale au disparut dar senzatia de arsura si furnicatura din zona testiculelor si a anusului nu...sunt disperat si nu mai stiu la ce medic sa merg, multumesc anticipat pt un raspuns
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune: